USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Легендарний театр тіней «Teulis» - знову в Луцьку

4 Листопада 2015 07:00
Всесвітньо відомий театр тіней «Teulis», який отримав визнання в багатьох країнах Європи та інших континентів, завітає з оновленою програмою і в Луцьк.

Артистичне дійство відбудеться 19 листопада о 19:00 у приміщенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Загалом, вистави театру Teulis - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій. Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд.

За останні 4 роки Театр Тіней Teulis був фіналістом найбільших талант шоу Італії, Туреччини, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Туреччині. Зовсім нещодавно театр повернувся з Японії, де 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.
Нагадаємо, творчий колектив вже виступав перед волинською публікою цього року. Так, 23 квітня лучани мали змогу посмакувати «нарізкою» із танцювально-театралізованих фрагментів, кожен із яких мав певну сюжетну лінію. Під час перегляду постановки, настрій глядачів постійно змінювався: від сміху до блискіток сліз на очах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus