USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку легковик наїхав на 9-річну дитину

15 Липня 2016 12:57
Легковик «ГАЗ-31105» здійснив наїзд на пішохода. Аварія трапилася учора, 14 липня біля будинку на вулиці Ковельській обласному центрі. Внаслідок автопригоди 9-річна школярка отримала тілесні ушкодження. Слідчі розпочали кримінальне провадження, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Учора вранці, 41-річний мешканець Рівненської області, керуючи автомобілем «ГАЗ-31105», допустив наїзд на 9-річну школярку. Згідно з попередньою інформацією, дівчинка, ймовірно, перебігала дорогу у невстановленому місці. Внаслідок автопригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження. Після огляду медиків її відпустили додому.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Звертаємося до батьків, аби ті нагадували дітям про важливість дотримання правил дорожнього руху. Адже літні канікули – не привід забувати про безпеку на дорозі, і від цього залежить здоров’я та життя дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus