USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Леонід Кравчук порівняв Донбас з «раковою пухлиною». Відео

6 Червня 2021 20:27
Глава київської делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук порівняв Донбас з «раковою пухлиною».

В інтерв’ю 5 каналу він процитував письменника Олеся Гончара, на думку якого, Україні треба «відрізати» цей регіон, як злоякісне утворення, щоб «розвиватися як вільна держава», пише Страна.

«Я подумав, адже не було ж тоді війни. А людина, яку вважають талановитим, геніальним, я б сказав, вже тоді розумів, що будуть проблеми з Донбасом», – заявив Кравчук.

Кравчук уточнив, що, якби раніше було відомо про те, які проблеми виникнуть з Донбасом, можна було б будувати іншу політику щодо цього регіону.

«Я не можу сьогодні сказати відверто, що нам не потрібен Донбас. Нам потрібні люди Донбасу», – додав він.

У відповідь на уточнювальне питання журналістки про людей, які там живуть під впливом «пропаганди», то Кравчук провів паралелі зі Східною Німеччиною, яка швидко повернулася в загальну німецьку порядку після падіння Берлінської стіни.

Для успішної інтеграції «ДНР» і «ЛНР», потрібен час, а також потрібно створити там вільну економічну зону, інвестувати в відродження регіону, а також змінити мовну політику, щоб не дратувати російське населення, додав Кравчук.

За його словами, якщо проблему Донбасу винесуть на референдум і українці оберуть «залишити його», то це буде правильно. Однак все залежить від того, як буде сформульоване питання, вважає делегат.

«Він не повинен бути сформульований в лоб: «Ви хочете цих людей чи не хочете?» Так не можна. Треба так делікатно сформулювати, щоб не образити тих, кого ми хочемо прийняти, і не відштовхнути тих, хто хоче додатися», – уклав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
скептик Показати IP 6 Червня 2021 21:00
будьмо відверті. чисто ідеологічно даунбас втрачений і то надовго. як мінімум на 100 років. економічно є взаємні інтереси. однак, не треба привчати населення даунбасу до думки, що Україна їм щось винна і все впаде їм саме по собі і Україна насипле їм манни небесної. їм треба створити умови, щоб вони були самі зацікавлені у співпраці з Україною і не кричали "пуцін прійді"
777 Показати IP 6 Червня 2021 21:13
Уберите куда нибудь этого старого придурка...
Льоня Альцгеймерович Показати IP 6 Червня 2021 21:19
Сам ти дayн . А створювати умови ніхто не збирається, бо міліони "неправильних" виборців і, як наслідок, їх депутати - найстрашніший сон післямайданних еліток.
кац Показати IP 6 Червня 2021 21:47
с таким лицом слона не продашь)
Анонім Показати IP 6 Червня 2021 22:12
Ти ба, скільки мінусів Скептику скидали.... А автор допису все правильно пише. В чим *мінусцючі* свою думку пояснять? Чи думки..... немає?
скептик до Анонім Показати IP 6 Червня 2021 23:19
мінусуючі - це ватняки. які там можуть бути думки ?
СТоіК до Анонім Показати IP 7 Червня 2021 00:16
Ну наприклад тим що з таким підходом і Буковину доведеться скоро віддати, там вже венгерською розмовляють.
Я до Анонім Показати IP 7 Червня 2021 06:58
звідки у свідомих думки????
Анонім 2 до Анонім Показати IP 7 Червня 2021 08:45
Його базікання не просто порушує Конституцію, а тягне на статтю ККУ. Но хто ж його посадить - він же пам'ятник.
Анонім Показати IP 7 Червня 2021 09:13
Ракова пухлина - це завжди наслідок, в даному випадку наслідок тупої бандикуватої "иліти" при владі 30 років, яка робила нуль для держави і народу, все про себе думала.
Народна прокуратура Показати IP 7 Червня 2021 09:49
"..провів паралелі зі Східною Німеччиною, яка швидко повернулася в загальну німецьку порядку після падіння Берлінської стіни". Надзвичайно невдале поріваняння, бо східні німці багато років рвались на Захід за свободою, копали тунелі під стіною, гинули при її перетині. Західна Європа була їх мрією, а у жителів "Дамбасу" у мрії Радянський Союз, лапті та ведмеді з балалайками, ну і ще ностальгія за царем з його міцним порядком
Автор кравчучки Показати IP 7 Червня 2021 09:55
На Кіпрі перегрівся.
Остап Вакарчук до СТ Показати IP 7 Червня 2021 18:47
Тільки бажано правильно писати, не венгерською, а угорською. В Закарпатській області не вже, як ви пишете розмовляють угорською мовою. Ви візьміть не полінуйтесь через гори та проїдьте на своїй автомашині чи мотоціклі, ровері починаючи від румунського кордону до польського кордону (дорога там гірська, але непогана, автомашиною можна їхати), я їхав і довожу вам всім, що бачив та чув від місцевих людей, що там десятками років живуть: через Солотвино, Тячів, в селах ніхто не говорить українською мовою, тільки румунською та російською мовами, через Вишково, Хуст, Берегове в селах ніхто не розмовляє українською мовою, тільки розмовляють угорською та російською мовами, через Чоп, Перечин в селах населення розмовляє тільки словацькою та російською мовами, через Стручжиця, Ставне в селах розмовляють тільки польською та російською мовами, трохи українською мовою. І виїхав з гір до Бориня, Турка та Старий Самбір, що на Львівщині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus