USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лерос вважає, що відео з ним зняли у кабінеті колишнього «смотрящего» за Києвом

14 Вересня 2021 13:04
Народний депутат Гео Лерос вважає, що нещодавнє відео із тим, де він начебто обговорює деталі нападів на себе і підпалу свого авто, було зроблено в кабінеті нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» і колишнього «смотрящего» за Києвом Вадима Столара.

Відповідний допис Лерос зробив у Facebook у вівторок, 14 вересня, повідомляє Бабель.

«На мою думку (висловлюючись юридичною мовою), це відео зроблене в кабінеті у пана Столара. [...] Ще у 2016 році [мер Києва Віталій] Кличко мене познайомив зі Столаром, як зі своїм гаманцем, з метою фінансування столичних арт-проєктів. Після цього відбулось декілька зустрічей у його офісі, це було задовго до мого депутатства. Мені було відомо, що Столар веде відеозапис всіх зустрічей у своєму кабінеті, але те, як він їх використовує, стало дійсно сюрпризом», – заявив Лерос і не виключив, що Столар міг підпалити його авто у 2020 році.

Нардеп назвав відео «монтажем декількох епізодів у різні роки», а звук «сфальсифікованим». Щодо передачі грошей, то Лерос зазначив, що це було до його депутатства та при свідках: «саме у такий спосіб київська влада виділяла кошти на підтримку мистецьких проєктів». Лерос наголосив, що це був вибір Кличка: як фінансувати та через кого.

Він переконаний, що це сам Столар злив ці записи і змонтував, щоб його дискредитувати «заради Зеленського та Єрмака», аби знову стати «смотрящим» за столицею.

Нардеп додав, що зустрічався зі Столаром і вже під час свого депутатства: той начебто передавав Леросу матеріли, пов’язані з корупцією в Києві, а також був одним із його джерел інформації. Як приклад, Лерос розповів, що від Столара він дізнався про:

– «діяльність керівництва Служби безпеки України, у тому числі «смотрящих» Баканова»;

– про те, «як кум Єрмака нардеп Микола Тищенко носив коробки з грошима в Офіс президента»;

– оприлюднив відео «фальсифікації виборів на окрузі депутата Терентьєва для Кличка»;

– оприлюднив матеріали «корупції Кличка та його оточення».

Зазначимо, що зараз «куратором» Києва називають Дениса Комарницького, до нього цю «посаду» обіймав Вадим Столар (кілька років його вважали неформальним куратором київських забудовників).

Нагадаємо, 28 серпня 2020 року Лерос заявив про ймовірний підпал свого автомобіля
. Інцидент він пов’язав зі своєю політичною діяльністю. Через місяць Лерос заявив, що нардеп «Слуги народу» Микола Тищенко та Денис Комарницький готують на нього напад. Однак 13 вересня 2021 року Державне бюро розслідувань із посиланням на змонтоване відео заявило, що Лерос начебто обговорював деталі організації нападу на себе і підпалу свого Mercedes Benz – це може бути злочином.
1 вересня 2020 року з трибуни Верховної Ради Лерос звинуватив президента у «злитті зі старою системою» і порушенні передвиборчих обіцянок. Того ж дня його виключили з фракції. Лерос заявив, що це сталося за розпорядженням Зеленського, хоча сам президент це спростовує. 2 вересня Лероса виключили із фракції «Слуга народу», а Зеленський назвав його «хабарником» і «зрадником».

На початку жовтня 2020 року Лерос опублікував плівки із начебто «смотрящим за Києвом» Комарницьким та Тищенком. Вони про обшуки та Подільський міст, на яких нібито записані розмови «смотрящего за Києвом» Дениса Комарницького із заступником голови фракції «Слуги народу» Миколою Тищенком. Останній подав позов проти Лероса.

У березні 2021 року Лерос оприлюднив у Facebook відео, де брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює питання призначення на різні державні посади. На відео з прихованої камери Денис Єрмак говорить про те, як просуваються «потрібні» законопроєкти у Верховній Раді, посади в Київській митниці та компанії «Укрзалізниця».

У серпні стало відомо, що Денис Єрмак виграв суд проти народного депутата Гео Лероса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В . Показати IP 14 Вересня 2021 14:28
Он не он а разговор о нем идёт лерос у всех на слуху.чорный пиар называется.позавчера я даже не знал кто он такой

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus