USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Летіло все, крім «Калібрів»: Повітряні сили про масовану атаку на Україну

29 Грудня 2023 09:32
Росія під час масованої атаки по Україні 29 грудня застосовувала всі види озброєння, крім «Калібрів». Причому мішенню були не конкретні об’єкти, а вся територія України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву полковника, речника Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрія Ігната під час телемарафону.

«Ворог завдав масованого ракетного удару різними засобами повітряного нападу. Фактично летіло все, мабуть «Калібрів» не було, а так і «Кинджали» ми бачили, і балістику, і С-300, і крилаті ракети, які досі ще знаходяться на наших радарах, ще західна частина України. Далі бачимо застосування «шахедів». Теж летіли з південно-східного напрямку, застосовували ракети Х-22 або ж Х-32», – розповів він.

Читати ще: Україна під масованим ударом: що відомо на цю мить

За словами Ігната, близько 18 стратегічних бомбардувальників Ту-95 було застосовано.

«За попередньою інформацією, ракети Х-101, Х-555. Власне ми бачимо, що дійсно потужний ворог завдав удар. Є збиття. На жаль, є і постраждалі», – констатував спікер.

Що було мішенню?

За словами Ігната, мішенню ворога була вся Україна.

«Мішенню була Україна, бо стільки червоного на наших моніторах (червоне – ворожі цілі, – ред.) дуже давно не було видно. Карта фактично вся була у повітряних цілях ворога – по всіх областях, по всіх напрямках», – сказав він, додавши, що окупанти спочатку провели розвідку боєм дронами, а потім запустили ракети різних типів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus