USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Летіли іскри: у Луцьку на футзальному турнірі змагалося 25 шкільних команд. Фото

2 Березня 2023 16:40
В обласному центрі Волині за перемогу в футзальному турнірі серед школярів 6-7 класів Луцької міської громади у запеклій боротьбі змагалося 25 шкільних команд. Перемогу в турнірі, який організував департамент освіти Луцької міської ради спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», здобула команда ліцею №23.

Організатори розділили команди на вісім груп. У фінальну стадію вийшли команди ліцеїв №20, 22 та 23, які й змагалися за головний кубок.

Здобувши дві перемоги, маленькі футзалісти навчального закладу №23 спільно з вчителем фізичного виховання Максимом Попком підняли кубок переможців над головою. Найкращим гравцем у команді визнали Максима Шишуту.
«Я дуже дякую Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за проведення таких змагань. Зараз дітям це необхідно, як ніколи. Я задоволений самовіддачею своїх дітей, ми дуже хотіли перемогти. Дякую своїм діткам, які займаються на тренуваннях з першого класу. Вони продемонстрували своє серйозне ставлення до гри та майстерність на полі. Я вірив в них до кінця, і ми перемогли», – відзначив Максим Попко.
Друге місце посіла команда ліцею №22 (найкращий гравець Любомир Мисько), а бронзові медалі одягнули футзалісти ліцею №20 (найкращий гравець Артем Яцишин).
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода закликали школярів і далі продовжувати займатися улюбленим видом спорту, бо люди, які займаються спортом, обов’язково досягають вершин, вони вміють іти до поставлених цілей.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» з радістю долучається до організації спортивних змагань для дітей. Цього разу ми долучилися до футзального турніру, який проводив департамент освіти Луцької міської ради, допомігши з нагородною атрибутикою та подарунками для переможців. Дуже раді бачити, що в дітей, незважаючи ні на що, не зник запал. Вони показують хороші результати. Це свідчить про те, що тренувальний процес відбувається успішно. Діти ростуть та розвиваються. Саме для цього ми зараз і виборюємо незалежність нашої країни», – наголосила Катерина Шкльода.
Найкращим гравцем турніру визнали футзаліста команди-переможця Максима Гайдучика.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus