USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Обереги ручної роботи для волинських бійців

1 Листопада 2014 17:19
Волиняни виготовили ляльки-мотанки для вояків АТО. Про це інформують у прес-службі Самооборони Волині.

Днями небайдужі волиняни принесли на штаб організації ручні вироби, символічні обереги - ляльки-мотанки. Попрохали помістити їх у "волинські сухпайки". Кожна лялька підписана побажаннями від конкретної особи, яка виготовила мотанку власноруч.

Окрім цього, в листівці написане всім загальне побажання: "У твоїх руках - старовинна обрядова лялька, яку дарували в дорогу, щоб людину супроводжувала удача. Це рукотворний ангел-охоронець тіла та душі з промовистим іменем - Подорожниця. Ця маленька лялечка з торбинкою в руках, ніби зібралася в дорогу. У торбинці вона має дрібку рідної землі (щоб подорожній був завжди ситий)", - пишуть волиняни бійцю, який знаходиться далеко від дому.

"Нехай ця лялька-мотанка, виготовлена з любов'ю в день Покрови Пресвятої Богородиці - охоронниці українського війська, збереже тебе і захистить, додасть сили, мужності та наснаги, принесе мир і добробут нашій Батьківщині!", - додають творці оберегів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus