USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Ляпас президенту Франції: ЗМІ дізналися подробиці про нападника

9 Червня 2021 10:50
За вчинення нападу на французького президента Еммануеля Макрона затримали двох громадян. Один чоловік дав главі країни ляпас, інший знімав це на камеру.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на News in 24.

Інцидент стався під час приїзду Макрона до Департаменту Дром. На записах видно, як чоловік у зеленій футболці, окулярах і масці кричить «геть Макронізм» («A Bas La Macronie»), а потім дає ляпас президенту Франції, який підійшов до нього. Служба безпеки Макрона оперативно втрутилася в інцидент і повалила чоловіка на землю, а самого президента відвела убік.

Наразі зловмисники перебувають під вартою, їм загрожує до трьох років в’язниці і штраф у розмірі 45 тисяч євро. Мотиви чоловіків з’ясовують.

Як дізналися журналісти, серед підозрюваних – 28-річний Деміан Тарел. Саме він дав Макрону ляпас. Судячи зі сторінки в Instagram, француз – прихильник середньовічних боїв. ЗМІ пишуть, що у своєму місті він навіть створив асоціацію європейських історичних бойових мистецтв. Під час нападу на президента він крикнув відоме гасло ультраправих.

Місцеві мешканці майже нічого не знають про свого сусіда. Його друг на камери журналістів зізнався, що був шокований вчинком товариша, оскільки той спокійний, врівноважений і зазвичай не робить необдуманих рішень.
Сам Макрон закликав не перебільшувати масштаби пригоди.

«Цей інцидент... на мою думку, є одиничним випадком. Це не має відволікати від інших проблем, які стосуються життів більшості... Давайте не дозволимо агресивно налаштованим людям опановувати суспільними дебатами: вони цього не заслуговують», – прокоментував французький глава.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 9 Червня 2021 11:39
Я думав, що Петров і Баширов.
Жолтый жилет Показати IP 9 Червня 2021 11:52
Это ему за Донбасс! Наподписывал разных документов, а за их исполнением кто смотреть будет?
Лучанин Показати IP 9 Червня 2021 12:14
Хороший приклад європейської 'демократії'. 3 роки позбавлення волі за те що дав легкого ляпаса президенту)
К.лучанин до Лучанин Показати IP 9 Червня 2021 13:09
В нас би Порошенко посадив би років на 10-15, це точно. Пригадуєте інцидент з перевернутим портретом Петі "Рошена" , чоловіка засудили і він трохи посидів . А в Януковича кинули яйце, але того чоловіка потім пробачив. А все таки , охорона Макрона гав ловила , це факт , так як з Президентом Польщі у Луцьку охорона теж гав ловила коли якийсь мудак підійшов до Президента і роздушив йому яйце на піджаку . Ця подія сталась біля Костелу Св. Петра і Павла. Про це всі писали . Але Президент Польщі його пробачив. З Президентом А.Дудою , коли приїждав у Луцьк такого вже не було. Охорона вже нікого навіть близько не допускала до Президента!
Лучанин до К.лучанин Показати IP 9 Червня 2021 14:45
Хто про що, а у дурня і тут порох винен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus