USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ляшко знову поїхав на вікенд з кумом: цього разу в Париж

24 Червня 2017 19:00
Лідер радикалів Олег Ляшко і його кум Юрій Сухін, який є заступником Ляшка по партії, проведуть вихідні в Парижі, пише Страна.ua.

По закінченню п'ятничного засідання Верховної Ради, 23 червня, о 14.55 лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з Сухіним ступили на борт літака Air France. Незважаючи на те, що раніше Олег Ляшко зізнавався в коханні українським авіалініям, для цієї подорожі він скористався французьким авіаперевізником. О 17.10 за місцевим часом вони приземлилися в аеропорту Париж Шарль-де-Голль.

Прямо в аеропорту вони взяли в оренду автомобіль, за словами джерел, оренда авто обійшлася лідеру радикалів в 2 тисячі євро.

За інформацію джерел, після паризьких вихідних шляху Ляшко і Сухіна розійдуться - лідер Радикальної партії відбуде до Страсбурга на літню сесію ПАРЄ в якості члена української делегації, а Сухін повернеться до Києва.

Вартість квитка на прямий рейс Air France Київ-Париж в одну сторону стартує від 200 доларів. Наприклад, на понеділок, 26 червня, найдешевший квиток коштує 328 доларів.

Сухін і Ляшко часто проводять дозвілля разом. Влітку 2015 року ці фірми літали на острів Капрі (Італія). Тоді ЗМІ писали, що зупинилися вони в готелі Capri Tiberio Palacе, де номер коштував до € 3500 в добу.

У січні нинішнього року вони разом відпочивали в Таїланді.

У травні нинішнього року Ляшко з Сухіним провели три дні в Австрії. Там вони відпочивали разом зі своїм другом Даніелем Лайсом. Тоді джерело "Страны" в оточенні Ляшко розповіло подробиці цієї подорожі. Відразу після прильоту до Відня Ляшко і Сухіна зустрів київський студент, громадянин Німеччини Даніель Лайс, з яким лідера радикалів часто бачать разом останнім часом. Компанія сіла в одну машину і вирушила в напрямку міста Грац по автобану. Цілий день трійця пробула в Клагенфурті - місті на півдні Австрії (передгір'ї Альп). Друзі їздили по дорогих ресторанах і нічних клубах. Коли прийшла пора відпочивати, то розмістилися в одному готелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Активіст Показати IP 24 Червня 2017 19:06
Для чого нам знати, куди їде та гомосятина. Дуже "актуальна" новина.
райдуга до Активіст Показати IP 24 Червня 2017 20:14
Ця гомосятина непоганий відсоток на виборах до ВР взяла, тож новина правильна, народ повинен знати орієнтири, хто чим дихає і кого вони собі обирають представником в парламенті. І тут найбільш цікавим є не той факт чи Ляшко кума, чи кум Ляшка, чи їх двох по черзі цей студент, а те як проведення уікендів цього радиКала корелюється з його "боротьбою" за добробут кожного українця.
Петро Показати IP 24 Червня 2017 19:17
Символічно, НЕ з жінкою чи вилками.., а " з КУМОМ"! Очевидно що "кави попити" по безвізу..
Ігор луцький Показати IP 24 Червня 2017 20:05
...то розмістилися в одному готелі.Напевно правильно написати треба:...то розмістилися в одному номері.
лена Показати IP 24 Червня 2017 23:51
тепер все ясно з наїздом на Страну.
Сепаратист Ахметов Показати IP 25 Червня 2017 00:49
А СИДИТЬ У КИЄВІ СПОКІЙНО І НІХТО ЗА ЗАДНИЦЮ НЕ БЕРЕ !!! ОТО ДЕРЖАВА !!! В Запорожье активно заходит господин Ринат Ахметов и его структуры. Тихой сапой они подчиняют себе город, воссоздают в нем атмосферу, которая ранее была в Донецке. Мэром Запорожья стал главный инженер завода Ахметова "Запорожсталь". Он не принимает ни одного самостоятельного решения. Все решения принимаются в офисе господина Ахметова и его ближайшего окружения. Заводы Ахметова сняли все фильтры. В городе с неба падает черная жирная копоть размером в несколько сантиметров. Некоторые смелые запорожцы, нужно отдать им должное, пытаются отстоять свой город. Они вывесили билборды: "Ахметов убивает запорожцев". После этого титушки содрали их. Но запорожцы вывесили новые: "Здесь был экологический борд, но его уничтожили титушки Ахметова". В это время правоохранительные органы бездействуют. И это не удивительно. Ведь их руководителями назначены люди, длительное время находившиеся в разработке по уголовным делам. Правоохранительные органы делают вид, что ничего не происходит. Они "не замечают", как в Запорожье стягиваются бандиты, которые раньше прекрасно себя чувствовали в Донецке. Еще раз подчеркну: это происходит сегодня и сейчас. Это происходит после Революции достоинства. И никто во власти ничего не делает. По одной простой причине. Значит Ахметов договорился с сегодняшним президентом, сегодняшней властью также, как он договорился с предыдущей. И это очень опасно.Потому что нивелируется местное самоуправление. Нивелируется право людей на чистый воздух, на здоровье. Нивелируется вера людей в справедливость и способность государства Украина обеспечить им защиту и нормальную жизнь. Мы очень легко отвлекаемся на частности. Когда наше внимание буквально по щелчку переключают на второстепенные вопросы. Это неправильно. Мы не должны отвлекаться от главного. Потому что, если сейчас в Запорожье будет создан такой же анклав, какой был в Донецке, то в нашей стране появится не просто новая "мертвая зона". Мы получим новый очаг заражения. Сегодня в Запорожье исчезает малый и средний бизнес. Олигархический бизнес, как огромная черна дыра, втягивает все, что там еще живет и работает. Заводы закрываются, никто не заботится о том, чтобы пристроить людей, которые лишаются работы. Город превращается в место сбора для бывших "донецких", которым некуда приткнуться. Они попытались зайти в Харьков, но харьковчане сказали "Нет!". Поэтому сегодня они зашли в Запорожье и окапываются там, так как они это сделали в Донецке. Я хочу, чтобы об этой угрозе – появления новой вотчины Ахметова – узнало, как можно больше неравнодушных людей. Поверьте, это не слухи. Это то, что я увидела лично, проведя несколько дней в городе. Запорожье буквально оцепенело в большой тревоге. И если мы не придем на помощь тем, кто пытается спасти и защитить город, быть большой беде. Мы получим новую "зараженную" территорию, свою украинскую Вандею
777 Показати IP 25 Червня 2017 02:57
ПАРТІЯ "ГОМОС...ІВ" Напевно один одного карав!
ОЛЕГ Показати IP 25 Червня 2017 08:42
Я теж з КУМОЮ до Львова їздив на каву .
Андрій до ОЛЕГ Показати IP 25 Червня 2017 10:09
З кумою то діло.
оо Показати IP 25 Червня 2017 17:21
Був один Кум і Той Pid@рас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus