USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Лідер «Фіолету» презентував назву і обкладинку нового роману

13 Серпня 2023 20:59
Фронтмен гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк привідкрив завісу та розповів деякі деталі про свій новий роман, який буде називатися «Кушмарджак».

Зокрема, письменник у мережі показав обкладинку нової книги та розповів про її сюжет.

Зі слів лідера «Фіолету», слова «кушмарджак» не знайти в жодному словнику, але ідея роману народилася саме з нього – імені вигаданої ним колись міфічної почвари, яка легко вписується в химерний міський фольклор типового українського містечка.

Як зазначається співак, від моменту, коли він почав вибудовувати ідею та сюжет майбутньої історії, до прочитання рукопису рідерами і останніх правок минуло майже два роки.

Читати ще: Любов, карантин і жертовність: лідер «Фіолету» презентував у Луцьку «Короля дощу»

«Планована сімейна драма про руйнацію шлюбу, щойно я зрозумів, ким будуть мої головні герої (один із них – ветеран україно-російської війни і добробатівець, який пройшов Іловайськ), перетворилася на птср-трилер, у якому персонажі в декораціях вигаданого містечка на київському Поліссі поборюють травми минулого, множачи нові і нові травматичні досвіди», – розповідає він.

Сергій Мартинюк зауважив, що вперше під час роботи над книгою звертався за допомогою до експертів з різних сфер: військових, айтівців, психологів і колег по письменницькому цехові.

«Вперше ситуативно в мене дрижали руки, коли я дописував роман. Зрештою, наразі К. – найскладніший і водночас найцікавіший мій літературний досвід».

Письменник додав, що роман побачить світ вже цієї осені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus