USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лідер так званої «ДНР» готовий до миру?

13 Лютого 2015 18:17
Один з лідерів самопроголошеної «ДНР» Денис Пушилін поспішив продемонструвати свою готовність до мирного врегулювання.

Так, сьогодні, 13 лютого, заступник голови так званої Народної Ради терористичної організації ДНР Денис Пушилін розмістив на своїй сторінці у соцмережі «Twitter» звернення до Президента Російської Федерації зі словами подяки за надану терористичній організації військово-матеріальну та гуманітарну допомогу.

«Спасибо Путину за гумконвои! Донбассу уже нужны продукты, а не снаряды! Нам нужен мир!», - йдеться у його зверненні до російського президента.

Крім того, Пушилін подякував військовослужбовцям РФ і браттям-чеченцям за надане ними сприяння терористичній організації ДНР.

Таким чином Пушилін продемонстрував свою особисту готовність долучитися до мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, очевидно, підставивши, тим самим, своїх безпосередніх кураторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus