USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лікарі повідомили про стан хворого на COVID-19 Трампа

5 Жовтня 2020 07:20
Лікарі, які лікують президента США Дональда Трампа від COVID-19, розповіли про його стан.

Брифінг медиків транслював канал ВВС, повідомляє УНІАН.

Так, за словами доктора Шона Конлі, американський лідер йде на поправку. Хоча при цьому, як він зазначив, стан президента то поліпшується, то погіршується. Зокрема, у Трампа часом спостерігалося недостатнє насичення крові киснем. У підсумку лікарі почали давати йому стероїд «Дексаметазон».

«З часу нашої попередньої розмови з вами (з журналістами) стан здоров’я президента Трампа продовжив покращуватися», – зазначив він.

За прогнозами медиків, не виключено, що вже у понеділок Дональда Трампа випишуть з лікарні.

Як повідомлялося, 2 жовтня стало відомо, що президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія інфікувалися коронавірусом. За кілька годин до цього Трамп повідомив, що разом зі своєю дружиною йдуть на карантин після того, як коронавірус був виявлений у його першої помічниці Хоуп Хікс.

Дональда Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту на коронавірус. Він буде проходити лікування в Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда.

Дональд Трамп не передавав свої повноваження віцепрезиденту Майку Пенсу і самостійно продовжує виконувати обов’язки.

Після того, як у президента США Дональда Трампа виявили коронавірус, стало відомо про як мінімум ще шести інфікованих з його оточення, в тому числі – його дружина Меланія. Захворіли працівники Білого дому і високопоставлені чиновники США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus