USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Лікарі Ковеля випробували новий магнітно-резонансний томограф

5 Червня 2009 13:56
У Ковельській центральній районній лікарні провели перші обстеження із допомогою нещодавно встановленого магнітно-резонансного томографа (МРТ). Про це 5 червня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Ковельської міськради, ця сучасна система діагностики вартістю 3 мільйона 449 тисяч гривень запрацювала завдяки спільним зусиллям міської ради та керівництва територіального медичного об’єднання.
За твердженням фахівців, магнітно-резонансна томографія дозволяє правильно діагностувати захворювання, є безпечною для людини: функціонує без використання рентгенівських променів, без ризиків виникнення негативних побічних ефектів.
По закінченню спеціального навчання та стажування лікарів буде налагоджено постійний режим роботи МРТ та прийом пацієнтів.
Через фінансові складнощі на сьогодні повністю не вдалося розрахуватися за дороговартісне обладнання. Разом з тим, потрібно відзначити, що у міському бюджеті вперше було закладено такі великі кошти на придбання медичного апарата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus