USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Для медоб’єднання Луцької громади купують томограф за понад 60 млн

5 Листопада 2022 20:00
Комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» оголосило тендер на закупівлю магнітно-резонансного томографа. Очікувана вартість цієї системи – 62 мільйона гривень.

Торги тривають на сайті Prozorro. Аукціон розпочнеться 8 листопада.

Відповідно до медико-технічних вимог, Медичне об’єднання Луцької громади має намір отримати магнітно-резонансний томограф із напруженістю магнітного поля не менше ніж 1,5 Тесла.

Його буде оснащено пакетом клінічних програм для дослідження центральної нервової системи (голови, шиї, хребта), черевної порожнини, всього комплексу ортопедичних досліджень, ангіографічних досліджень із використанням контрасту та без контрастних досліджень судин будь-якої локалізації, кардіологічних досліджень, досліджень молочної залози тощо.

Обладнання медичному закладу мають поставити до 30 квітня наступного року.

Нагадаємо, торік у Волинській обласній клінічній лікарні встановили потужний комп’ютерний томограф.

Головне фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 5 Листопада 2022 20:04
доктори будуть заробляти на комунальному майні..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus