USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Лісова пісня» лунала в Білорусі

7 Жовтня 2009 09:47

Офіційна делегація та ковельський народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Лісова пісня» взяли участь у святкових заходах з нагоди 912-ої річниці з часу заснування міста–партнера Пінська (Республіка Білорусь). Про це 7 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Надзвичайно тепло та зворушливо білоруси зустрічали ковельських митців. Два дні поспіль «Лісова пісня» представляла свою програму на відкритих майданчиках Пінська. Доручили ансамблю і відкрити міські урочистості, - передає офіційний сайт міста Ковеля. У ході поїздки ковельчани оглянули новий спорткомплекс, архітектурні пам’ятки краю, а також Палац урочистих подій, який було відкрито напередодні.  Було досягнуто ряд домовленостей щодо подальшої співпраці, зокрема наступного року ансамбль із білоруського міста-партнера виступить перед ковельчанами. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus