USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Лісова пісня» виділила гроші на будівництво церкви у Шацьку

12 Жовтня 2015 14:59
Нині в санаторії «Лісова пісня» працюють фахівці з Держфінінспекції, які перевіряють господарську діяльність за цей рік і чи правомірно там працевлаштували членів громадської ради при Волинській ОДА.

Згідно з попередніми результатами перевірки Держфінінспекції, з прибутку підприємства виділилися гроші на будівництво церкви в Шацьку. Начальник відділу комунального майна облради Лілія Кашева, зазначила, що на церкву виділялися гроші за статтею «благодійність».

Про це стало відомо під час прес-конференції голови обласної ради Валентина Вітра сьогодні, 12 жовтня.

Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що волинський санаторій «Лісова пісня» ще на початку літа цього року опинився у скандалі – громадські активісти виявили на його території «секретні» номери, про які не знав їхній керівник, будинки, що «висять в повітрі» через санітарно-гігієнічні норми, радянські «люкси» та багато іншого.

Історія мала своє продовження: журналістка Оксана Петрук у своєму блозі на «Громадське.Волинь» розповіла подробиці та незнані досі факти. Річ у тім, що в санаторії вдало працевлаштувалися члени громадської ради при ОДА після згаданих рейдів.

Як зазначив голова облради Валентин Вітер, нині в закладі, який є у комунальній власності, працює Держфінінспекція, а його самого «здивувало, що ці люди працевлаштувалися». Відтак, переконує очільник облради, в дирекції закладу попросили надати інформацію про кошториси і штатний розпис, розподіл коштів. Відповіді повної у обласній раді так і не отримали. Згідно з результатами попередньої перевірки, керівнику підприємства призначили дисциплінарне стягнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus