USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Літак у Грузії сів на великій швидкості через несправність закрилків

5 Лютого 2018 07:20
Літак авіакомпанії «МАУ» Boeing 737-800 здійснив аварійну посадку у Тбілісі «на швидкості, що перевищує стандартну» через некоректну роботу системи випуску закрилків.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на «МАУ».

В авіакомпанії стверджують, що екіпаж діяв відповідно до інструкцій і вимог безпеки. Приземлення пройшло благополучно, ніхто з пасажирів і екіпажу не постраждав.

«За пасажирами, що вилітають з Тбілісі до Києва, рейсом PS516, відправлений інший літак. Виліт рейсу запланований 5 лютого в 02:15 за місцевим часом», — йдеться у повідомленні.

Раніше грузинський телеканал «Руставі-2» повідомив, що в аеропорту Тбілісі аварійно приземлився український літак, що летів з Києва.

Повідомлялось, що судно жорстко приземлилося на високій швидкості. Після цього на злітно-посадкову смугу мобілізували пожежників, поліцію та рятувальників.

На борту літака було 132 пасажири та 6 членів екіпажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus