USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поверталися з відпочинку: у Болгарії – смертельна ДТП з українцями

26 Липня 2019 11:03
У Болгарії автомобіль з українськими туристами, котрі повертались із відпочинку, потрапив у жахливу ДТП.

Про це повідомляє Вголос з посиланням ну btvnovinite.bg.

Автопригода трапилась у середу, 24 липня. Автомобіль Mazda, в котрому їхали українці, зіткнувся із Audi.

За попередніми даними, аварія сталась тоді, коли автомобіль з українцями здійснював обгін автобуса. Mazda виїхала на зустрічну та врізалась у інше авто.
У автомобілі Mazda було четверо людей – двоє жінок та двоє чоловіків. 35-річна Леся Карасевич загинула на місці трагедії. Інші пасажири та водій перебувають у важкому стані.
У соціальних мережах на їх лікування та перевезення тіла в Україну уже збирають кошти.

Зі слів заступника директора департаменту – начальника управління консульського забезпечення Міністерства закордонних справ України Василя Кирилича, постраждалі госпіталізовані в місцевій лікарні.

Як повідомляє УНН, у ДТП постраждали двоє сільських депутатів із Київської області - Олександр Карасевич та Олександр Кульчицький. Обох чоловіків прооперували, їх стан важкий. Дружина Олександра Кульчицького отримала травми меншої складності, перебуває на обстеженні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 26 Липня 2019 23:18
А чому не пишуть про постраждалих з ауді.? Отак якісь якісь українці вміють наробити біди і собі і людям. А все тому що мізків деякі водятли не мають..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus