USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Ліцензії на будівництво видаватимуть через інтернет

6 Липня 2016 20:50
Державна архітектурно-будівельна інспекція та Державне агентство з питань електронного урядування презентували чергові послуги.

Про це повідомляє «7 днів».

З 6 липня подача документів для отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів IV і V категорій складності та внесення змін до переліку видів робіт провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів IV і V доступна в електронній формі. Послуга доступна у будь-який зручний час 24 години 7 днів на тиждень через мережу Інтернет — електронну систему e-dabi.gov.ua або єдиний державний портал адмінпослуг poslugy.gov.ua.

Як повідомляють на Урядовому порталі, здобувачу ліцензії автоматично направлятимуть інформацію щодо етапів розгляду його документів. Також можливо перевірити факт видачі ліцензії, переглянувши запис у єдиному реєстрі через мережу Інтернет.

Зазначимо, що за станом на сьогодні громадянам та бізнесу доступно вже п’ять електронних послуг у будівельній сфері: у 2015 році запроваджено реєстрацію повідомлень та декларацій про початок підготовчих робіт та про початок будівельних робіт. До кінця 2016 року планують запровадити ще одну електронну послугу у сфері будівництва: «Реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus