USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Відомо переможця тендеру на будівництво луцького притулку для тварин

1 Листопада 2016 10:35
Переможцем тендеру на будівництво притулку для безпритульних тварин стало підприємство ПАТ «ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536», чия пропозиція була нижчою за конкурентів.

Інформація про це розміщена на сайті закупівель системи Prozorro.

Нагадаємо, 28 вересня був оголошений тендер на визначення підрядника будівництва притулку для бездомних тварин, вартістю більше 11 мільйонів гривень. Протягом місяця приймалися пропозиції від потенційних підрядників.

25 жовтня тендер завершили. Відомо, що на цей об’єкт претендували три підрядники: Тарнавський Павло Ростиславович (цінова пропозиція 11 395 300 гривень), ТОВ «Житлобуд-2» ( 11 384 458,80 гривень).

Але найнижчу ціну - 11 372 000 гривень запропонувало ПАТ «ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536», яке й визначене переможцем торгів.

Нагадаємо, йдеться про спорудження притулку європейського типу. В рамках проекту передбачене будівництво стерилізаційного центру, закриті вольєри, приміщення для карантину, ізолятор. Особливістю є стаціонарні вольєри для тварин, де пси можуть гуляти, не покидаючи клітку. 500 тисяч гривень вже надало Міністерство екології та природних ресурсів України. Обіцяли продовжити фінансування і наступного року, якщо 200 тисяч виділять на притулок з бюджету Луцька. Після чого нададуть ще від 1 до 2 мільйонів.

Директор КП «Ласка» Дана Новарчук свого часу розповідала, що 50 тисяч фунтів стерлінгів грантових коштів планують отримати в грудні для будівництва першого корпусу. 200 тисяч євро хочуть отримати від ґранту транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна». Проте, безпосередньо на будівництво зможуть залучити не більше третини цих коштів. Є можливість отримати грант на ще 150 тисяч євро по програмі animal-терапії. З цих коштів можна буде залучити на будівництво теж 30%.

Нагадаємо, цього літа нарешті добудували паркан у КП «Ласка», вартістю 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Володимир Показати IP 1 Листопада 2016 11:34
Д*біли добудуйте 27 школу, перинатальний центр........
Віктор Показати IP 1 Листопада 2016 11:39
От мене завжди дивувало в таких тендерах як виходить що вартість пропозицій різниться буквально на десяті а то й соті долі відсотка.. Якщо кожна фірма окремо розробляла проект, то сукупна вартість матеріалів, роботи, техніки таки більше має різнитися
Незнайко Показати IP 1 Листопада 2016 14:09
Дістала мене вже Дана!!!!!! Скільки можна!!!!!
Лучанка Показати IP 1 Листопада 2016 16:08
Якби ж то дійсно ті 11 млн пішло на притулок, а не як завжди - відмивання грошей через подібне. Дана нереально дістала. Притулок в жахливому стані, тварини там просто вмирають. Їм краще на вулиці жити, ніж в притулку з такими умовами, як на даний момент. В котів весь час якісь інфекції, які вони в тому ж притулку й підхоплюють, через це й вмирають. Зате Дана в нас "молодець" і кругом світиться за цей рахунок! Ніхто ж правди не знає, що насправді там коється, які гроші крутяться і відмиваються. Даночка гарненько все описує, як все чудово і в світлих тонах, і яка вона знову ж таки "розумниця". Надіюсь, що все таки бідним тваринам хоч трохи змінять умови з цим будівництвом.
Зоозахисник до Лучанка Показати IP 17 Листопада 2016 10:39
Як з Вами можна зв'язатись? На справді цікаво, що там відбувається... в тому КП... Пишуть так красиво... Але ж ми знаємо багато прикладів, коли за красивим парканом на справді існують фабрики смерті.
Волонтер Татьяна Показати IP 2 Листопада 2016 20:00
Я як волотнер можу стверджувати що на ласці почалось покращення і будівництво умов для тварин. але це страва часу. Люди ми не в казці живемо. і за один день нічого неробиться! А Дана робить глобальну роботу- шукає кошти для цього всього! Вона дійсно велика молодець і жертвує всім своім часом і нервами щоб швидше це все зробити. "не помиляється той хто нічого не робить!" То якщо хтось думає що легко прибирати за тваринами їх годувати чи лікувати- чекаємо вас кожен день на ласці щоб спробувати! Доречі- майже кожну суботу волотнери організовують поїздки про допомогу собачкам та котикам- бажаючі дзвоніть та приєднуйтесь- допомагайте! 095 899 2004
Волонтер Татьяна Показати IP 2 Листопада 2016 20:06
Ми всі волонтери дуже раді що маємо такого чудового керівника як Дана яка відстоює Ласкуі всіх тварин які там проживають ! і завдяки іі старанням це все скоро буде "притулком" високого рівня і домом для багатьох тварин! Дякуємо! Допоможемо! Підтримаємо! а я особисто можу сказати що якби не Дана- тварини ходили б безпритульні. голодні, хворі... по вулицям міст району та луцьку і краще б ім не було!
СКАЙ ДО ВСІХ Показати IP 2 Листопада 2016 21:06
знову транш дістався крадунам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus