USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ліжка для собак: зручне спальне місце для вашого друга*

30 Жовтня 2023 12:50
Ліжка для собак – це не просто зменшені версії меблів для людей, що складаються з дерев'яного каркаса та ортопедичної поверхні, а спеціально розроблені під потреби собак.

Дерев'яні ліжка для собак

Якщо ви шукаєте комфортне спальне місце для вашого улюбленця, ліжка для собак від Harley and Cho є ідеальним вибором. Вони мають м'які матраци на міцній дерев'яній основі з бортиками.

Вибір для вашої собаки

Вибір матраца залежить від кількох факторів. Якщо вашій собаці незручно спати на підлозі або підстилці й вона намагається лягти на ваше спальне місце, то час перейти на комфортні ліжечка для собак. Вони мають:

правильну форму;

пружинний матрац;

міцну конструкцію (це важливо, якщо собака любить стрибати на своє спальне місце або переміщувати його по дому під час гри);

довговічні матеріали з приємною текстурою;

легке обслуговування.
Дерев'яні ліжка для собак – це комфортний сон і спокій під час відпочинку. Каркас із дерева підіймає спальне місце вище від підлоги та захищає від холоду й протягів. Тканини, з яких виготовлені ліжка, легко очищати від шерсті, вони міцні та не рвуться від активних ігор, копань чи інших рухів собаки.
Як вибрати

Перед тим як придбати ліжко для собаки, слід врахувати кілька моментів.
• Розмір. Розмір вашої собаки безпосередньо впливає на розмір спального місця. Спостерігайте, в якій позі ваш улюбленець зазвичай спить, і вимірюйте цю довжину. Додайте кілька сантиметрів для забезпечення комфорту.

• Поведінка. Якщо ваша собака відчуває стрес, вибирайте ліжко, яке імітує затишний куток. Такі моделі мають дах або можуть бути розташовані під столом, що надає їм відчуття захисту.

• Особливості породи. Для довгошерстих порід важливо мати ліжко, з якого легко видаляти шерсть. Вибирайте моделі з вельветовою або велюровою тканиною.
Комфорт, якість і доступна ціна роблять ліжка для собак Harley and Cho ідеальним вибором для улюбленця. Порадуйте свою собаку та облаштуйте їй затишне спальне місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всім Показати IP 30 Жовтня 2023 21:30
Собаче життя для людей, людське - для собак!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus