USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ЛНТУ досі не відремонтував коледж, у якого обвалилася стіна

15 Квітня 2019 19:25
Ще у серпні 2017 року на Волині обвалилося чотири поверхи стіни Любешівського технічного коледжу. І ось уже тривалий час справа із відбудовою так і не зрушила з місця.

Народний депутат Ірина Констанкевич неодноразово зверталась до Міністра освіти та Міністерства фінансів з проханням віднайти кошти у державному бюджеті України для того аби була можливість проводити роботи з ліквідації обваленої стіни, укріплення існуючої конструкції та у подальшому відновлення навчально-адміністративного корпусу, йдеться на сайті нардепа.

У відповіді на адресу нардепа Міністр освіти Лілія Гриневич зазначає, що відповідні кошти модна віднайти у резервному фонді Державного бюджету, однак адміністрацією Луцького національного технічного університету, і досі не подані необхідні документи.

До слова, у закладі навчається понад 700 учнів та студентів та працює близько 160 викладачів. Коледж має достатню матеріально-технічну базу, виробничі майстерні, гуртожиток, спортивні споруди, заклад харчування, що забезпечує належний навчально-виховний процес та практичну підготовку висококваліфікованих кадрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Студент Показати IP 15 Квітня 2019 21:05
Який ректор - така й робота ! Така сама доля чекає і на Будинок офіцерів, який передали ЛНТУ. Той безгосподарний ректор менше би блудив між політичними партіями, а більше би займався своїми прямими обов'язками,то може би толку було більше. А судячи із його особистих статків, кошти в університеті є. Просто нема господаря. А при теперішніх політичних пасьянсах він взагалі тільки то робить, шо будьоновку на голові крутить .Тут би при посаді лишитись, а ви якимсь там коледжом йому голову забиваєте .
Оленка волохата до Студент Показати IP 16 Квітня 2019 22:59
Який там коледж? Ректору б розібратися зі своїм «особистим» життям в університеті, набити б кишені. А то часу ж зовсім обмаль залишається
Анонім Показати IP 15 Квітня 2019 22:11
Що там латати. В нормалних країнах довно б знесли і побудували б новий. Із сучасними комунікаціями. вимогами. То в нас тілтки внутрішній ремонт зроблять, а тоді довбають стіни, бо Інтернет треба.
33-ій Показати IP 22 Квітня 2019 00:05
Однозначно той корпус знести, а на його місці і побудувати нову будівлю з значно кращим функціоналом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus