USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Лободу прибрали з «чорного списку» артистів, що підтримують війну в Україні

1 Квітня 2022 02:32
Опальна співачка Світлана Лобода довго мовчала про війну в Україні, а після блокування її сторінки в Instagram почала плакати на камеру і розповідати, як вона допомагає українській армії.

Через мовчазну підтримку путінського режиму Лободу внесли до «чорного списку» артистів. Але зовсім недавно вона нарешті чітко висловила свою позицію з приводу війни в Україні і визнала, що саме Росія напала на нашу країну.

Оскільки Світлана зараз займається волонтерством, перераховує гроші на потреби української армії, творці платформи TheyLoveWar прийняли рішення прибрати її з «чорного списку».

«Вважаємо своїм найкращим результатом, що деякі з опублікованих визнали свою помилку, визначилися з власною позицією і почали говорити правду про напад Росії на Україну. Кількох персон після цього прибрали з чорного списку. Наприклад, Лободу, яка з перших днів почала не тільки говорити про війну в соцмережах, а й активно вести волонтерську діяльність», – сказав творець платформи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus