USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан кличуть відсвяткувати «Джамайський Новий рік»

12 Липня 2017 08:00
Лучан кличуть відвідати щорічне фірмове свято «Кораблика» під назвою «Джамайський Новий рік», на яке завітають гурти WhataFunk (Луцьк), Boochyaaman (Київ), Dubmasta (Київ).

Про це повідомляють організатори дійства.

«Щороку в цю найспекотнішу пору року ми піднімаємо температуру ще дужче і бавимось найгучніше! Найпотужніше свято Кораблика, якого немає більше ніде. Навіть на самій Джамайці!

Безліч конкурсів, спекотних розваг, приміряння "шарового" купальника, свій Санта (цього року ним буде Славко Мазурок), прохолодне пиво, тематичні декорації та родзинка цьогорічної події - паперове шоу!

Окрім того, вашими сідничками на танцмайданчику будуть ворушити WhataFunk (Луцьк), Boochyaaman (Київ), Dubmasta (Київ), а над фото-відеозвітами працюватиме 6A Studio.

Не забудьте вдягнути на паті шорти, панамки та кольорові футболки. Дівчатам пропонуємо приходити у купальниках ;) Адже для тих, хто завітає у купальних "костюмах" або з дредами діятиме знижка -50% на вході», - повідомляють в «Кораблику».

Запрошуємо на добрячу порцію позитиву та сонячних вібрацій!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
якось так Показати IP 12 Липня 2017 08:50
А ви, хлопці, партеся в окопах, поки "продвінута" молодь "ворушитиме сідничками".... Якось не зовсім правильно виходить, чи не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus