USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан попереджають, де не можна вигулювати собак і котів

13 Січня 2014 17:42
Лучан просят бути милосердними і толерантними один до одного і нагадують про адміністративну відповідальність за вигулювання домашніх улюбленців у невідведених для цього місцях.

Звертаємося до лучан, які мають домашніх улюбленців, з проханням не вигулювати їх на меморіальному комплексі «Вічна слава», йдетья у повідомленні відділу інформаціної роботи Луцькради.

Адже це - місце пам’яті, де захоронені воїни-визволителі, встановлені меморіальні знаки, присвячені видатним подіям з історії України та нашого народу: борцям за волю та незалежність України, чорнобильцям, воїнам-афганцям, холмщакам, до яких ми ставимося з пошаною.

Тож будьмо милосердними та толерантними один до одного. Поважаймо почуття інших людей.

Нагадаємо, що відповідно до статті 154 Адміністративного кодексу України про порушення правил утримання собак і котів, вигулювання собак без повідків і намордників (крім собак, у реєстраційних свідоцтвах на яких зроблено спеціальну відмітку) у громадських місцях тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. На посадових осіб - від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За дотриманням цих правил стежить відділ муніципальної дружини міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Просто мама Показати IP 13 Січня 2014 19:59
Ще б міська влада прийняла рішення прибирати за улюбленцями, яких господарі вигулюють у дворах, на дитячих майданчиках. Бо після кожної прогулянки дитина собаче л..... на взутті приносить. Іноді хочеться прибити собаку, а власника примусити вилизувати взуття.
Анонім до Просто мама Показати IP 14 Січня 2014 08:52
Мамочка ви літом погляньте скільки після Вас сміття біля школи, памперси серветки пляшки з під пива, сигарети, куди Ви діток в туалет водити. Культурі потрібно з дитинства вчити
Мама Показати IP 13 Січня 2014 20:55
А де собак вигулювати? Парків багато насаджено?
1 Показати IP 14 Січня 2014 07:14
І заборонити утримувати бійцівськи породи собак, за кордоном для цього потрібний спец дозвіл який видає психіатр, тому там і проблем нема, а в нас як розумна людина то і пса немає, а як псих то зразу терєра або ротвейлера і вигулюю де хочу, а дітей дома тримайте, бо пісочниці і площадки для собак які гуляють без намордників повідків
ЯЯ Показати IP 14 Січня 2014 08:22
За дотриманням цих правил стежить відділ муніципальної дружини міської ради, але нічого не робить.
олена Показати IP 14 Січня 2014 08:48
Шановний пан Романюк!!! Просимо показати список де можно гуляти собакам? А де гроші які платимо за собаку?
Є до олена Показати IP 14 Січня 2014 09:21
У Дани!!! Та що "собачниця"
Анонім до Є Показати IP 14 Січня 2014 10:23
Вам хі-ха-ха, а реального де гроші які перераховують " собачниці", ВИ би глянули в очі псу якій вас любит то не відправляли нас до Дани. намордники потрібно людям, Романюк в маршрутках ціну піднимаеть то ми кричимо якій він г...., комунальні також. Бо це особисто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus