USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан просять прибрати сміття, що розкидане навколо

19 Квітня 2015 16:39
Протягом 15-17 квітня працівники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» здійснили упорядкування майданчиків за адресами: бульвар Дружби Народів, 11, вул. Грабовського, 9, проспект Волі, 9, 17, вул. Винниченка, 47, просп. Молоді, 5, 13, 17-б.

Річ у тім, що у Луцьку тривають роботи зі здійснення благоустрою спортивних майданчиків в рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Під час акції очистили територію майданчиків та навколо них від сміття, минулорічного листя, сухих гілок, обрізали гілки кущів та дерев, що вростають в огорожу майданчика.

Активно допомагали працівникам центру вихованці клубів за місцем проживання.

За сприянням керівників ЖКП № 2 та ЖКП № 3, які відгукнулись на прохання міського центру, до робіт були залучені працівники цих служб, які допомогли залатати та підтягнути сітку огорожі на окремих майданчиках, зібрати і вивезти сухе гілля.

Роботи ще триватимуть до кінця квітня. Хотілося б, щоб і громадяни нашого міста не були байдужими, щоб активно долучалися до акції, здійснюючи прибирання прибудинкових територій міста. Є двори, де мешканці з настанням сонячних днів вже навели лад біля своїх будинків, на дитячих та спортивних майданчиках.

Дякуємо всім, хто вже зробив посильний внесок у те, щоб наше місто було чистим та охайним, - кажуть учасники прибирання.

Вони також надіються, що й надалі свідомі громадяни міста долучатимуться до санітарних заходів у рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
З Винниченка Показати IP 19 Квітня 2015 17:43
вул. Винниченка, 47 вписана помилково! Нікого і близько тут не було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus