USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Лучан та гостей міста запрошують на мистецьке дійство «З вірою у Великоднє диво Перемоги!»

12 Квітня 2023 07:17
17 квітня у Палаці культури міста Луцька відбудеться мистецьке благодійне дійство «З вірою у Великоднє диво Перемоги!» в рамках благодійного проєкту «Весна, що наближає Перемогу».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Упродовж усього дня (з 9.00 до 20.00) відбуватиметься благодійна акція «Великодній кошик для Солдата»: усі охочі зможуть долучитися до благодійного Великоднього збору продуктів для військовослужбовців.
14.00 - виставка-конкурс великодньої випічки для ЗСУ «Патріотична Паска»: переможця оберуть глядачі, проголосувавши за найкращий виріб «патріотичним сердечком», яке отримають, завітавши на захід. Виріб, що набере найбільшу кількість голосів, буде розіграно на аукціоні наприкінці програми.
17.30 - Великодні народні віншування від народного аматорського фольклорного гурту «Чачка».
18.00 - фольклорна композиція «Ой весна, весна – днем красна» за участі творчих колективів Палацу культури: народного аматорського ансамблю народного танцю «Волинянка», народного аматорського оркестру народних інструментів «Волинянка», зразкового ансамблю народного танцю «Волиняночка», народного аматорського ансамблю народної музики «Волиняночка» та фольклорного гурту «Чачка».
19:50 - благодійний аукціон «Паска задля Перемоги» за участі фольклорного гурту «Чачка».
Зібрані під час дійства гроші

будуть спрямовані на потреби Збройних сил України.

Ведуча заходу – Уляна Томчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 12 Квітня 2023 08:20
Як пахне совком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus