USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучан та переселенців кличуть на фотовиставку «Мій дім там, де я»

2 Січня 2016 10:11
Фотовиставку проекту «Мій дім там, де я», спрямовану для зміцнення стосунків з вимушеними переселенцями зі сходу України, презентують у Луцьку.

Місце презентації – територія Свято-Троїцького Собору на центральному майдані міста, місце виставки надано владикою Михаїлом, - повідомляють організатори.

Час презентації – 3 січня 2016 року, неділя, 12:00.

Фотовиставка проводиться Спілкою Жінок України як тур містами України в рамках проекту «Мій дім, там де я», організованого за сприяння посольства Великої Британії.

На виставку запрошено більше 100 сімей тимчасово переміщених осіб з дітьми.

Організатори виставки поставили за мету поліпшення відносин між громадянами, зменшення маргіналізації осіб, які постраждали від конфлікту, налагодження соціальних, духовних та людських стосунків між громадянами, ментальність яких формувалась на різних територіях України.

Від Спілки Жінок новорічні та різдвяні подарунки на презентації отримають діти переселенців.

До слова, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, як живуть переселенці з Донбасу в Лаврові. Родина з Луганська півтора роки назад була змушена покинути щойно збудований комфортний маєток, закопати в городі українського прапора та податися на захід України.

Переселенцям вдалося налагодити настільки дружні стосунки із мешканцями села, що сільрада наділила їхню сім'ю гектаром земельки, односельці уже пообіцяли гуртом допомогти звести їм власний дім.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus