USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан-учасників АТО та членів їх сімей звільнили від податку на житло

26 Лютого 2015 12:57
Обранці громади вирішили, що церкви, які не зареєстрували своє майно, як культові споруди, мають платити податок на нерухомість.

Депутати міськради під час першого пленарного засідання чергової 71 сесії 25 лютого прийняли рішення «Про звільнення від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Нагадаємо, згідно з проектом рішення, з-поміж тих, хто не платитиме за нерухомість, визначалися релігійні організації Луцька, статути (положення) яких зареєстровані у встановленому законом порядку, у власності яких перебувають об’єкти житлової та (або) нежитлової нерухомості. Це не стосувалося об’єктів нерухомості, які використовуються у комерційних цілях.

Мотивувалося це тим, що релігійні громади здійснюють обрядові дії в будівлях, які не зареєстровані як культові споруди. Тож вони просили звільнити їх від сплати податку на нерухомість.

Однак депутати виключили цей пункт, згідно з рекомендацією профільної комісії з питань фінансів та бюджету. Відтак, депутати звільнили від сплати податку на нерухоме майно учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції, у власності яких перебувають об’єкти житлової нерухомості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus