USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У міськраді закликали лучан не ходити в кафе та літні майданчики, які не платять податків місту

30 Липня 2020 14:53
У Луцькій міській раді проводитимуть роз’яснювальні бесіди із підприємцями, які працюють на території міста, однак сплачують податки до бюджету навколишніх сіл.

Про це під час засідання виконкому сьогодні, 30 липня, розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Так, посадовець обурився діяльністю луцької підприємиці Божени Лебідь, яка звернулась до міської ради із проханням дозволити розмістити літній торговельний майданчик біля кафе по проспекту Волі, 15.

«Ця людина не сплачує податки місту, а бізнесом займається саме в Луцьку. Це ще один приклад того, яким чином прилеглі до Луцька громади стають самодостатніми. Якщо пані Лебідь, як успішний підприємець, має повагу до лучан, то вона має дбати про те, щоб наповнювати бюджет міста. Я не хочу створювати великих обмежень представникам бізнесу. Я дам доручення начальниці управління розвитку підприємництва та реклами Наталії Рибай поспілкуватися з цими підприємцями, переконати їх перереєструватися. А як не зрозуміють – будемо розказувати лучанам, переконувати, що якщо вони будуть користуватися цими літніми майданчиками, то таким чином будуть наповнювати бюджет навколишніх сіл», - зазначив посадовець.

Водночас Григорій Пустовіт наголосив, що є і добросовісні підприємці, які перереєструвалися і платять податки місту.

«От, до прикладу, підприємець Попович – в нього весь бізнес був за межами Луцька. Ми поспілкувалися. Він мене зрозумів і перереєструвався у Луцьку. Сьогодні це активний платник податків, за що йому велике «дякую». Але хотілося б отак дякувати усім підприємцям», - додав чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Мурсель Показати IP 30 Липня 2020 15:08
Звучить як по Фрейду "Але хотілося б отак дякувати усім підприємцям"... мені видається, що українському сюрреалізму не має кінця...
Лучанин Показати IP 30 Липня 2020 15:37
Цікаво, якщо певний пан не хоче прислухатися до лучан, то чи будуть лучани прислухатися до нього?
До "просящих" Показати IP 30 Липня 2020 15:50
Якщо це законно, то в чому справа, аааа? Кожен підприємець вибирає для себе найвигідніші умови, і я теж)
Лучанин Показати IP 30 Липня 2020 15:53
А щоб лучани знали то треба біля таких майданчиків поставити таблички з написом "платить податки не десь". Чи як мені знати?
Лучанин до Лучанин Показати IP 30 Липня 2020 17:02
Якщо така сплата податків є законною, то в чому проблема? Хіба кожний з нас не хоче, щоб собі було менше збитків? В іншому випадку потрібно міняти законодавство
скептик Показати IP 30 Липня 2020 19:22
еге ж. і користуватись міською інфраструктурою мають право користуватись тільки мешканці люцька. скрізь повісити таблички : Nur für Deutsche

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus