USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку цього року не будуть ремонтувати Театральний майдан

16 Липня 2020 15:24
Через фінансові втрати під час карантину у Луцьку не зможуть реконструювати Театральний майдан у 2020 році,проєкт якого коштує більше 60 млн грн.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук і інтерв'ю Першому.

Нагадаємо, у грудні минулого року у Луцьку провели конкурс на кращу концепцію реконструкції Театрального майдану. Планували почати роботи цього року, однак через карантин старт відкладається. Також у 2020-ому не ремонтуватимуть проспект Волі.

«Цього року замовляємо проєкт, щоб наступного можна було приступити до робіт. Реально все зробити за рік, але підряднику потрібно буде дуже для цього постаратись. На жаль, я не знаю підрядника, який зміг би швидко зробити це на високому рівні», – сказав посадовець.

«Багато професіоналів, які вміють працювати з бруківкою, виїхали за кордон, а на Театральному майдані повинна бути якісна гранітна плитка з натурального каменю, яка пролежить без ремонтів десятки років. Я був в багатьох європейських містах, де тротуарну плитку не перекладали по 50-60 років. Кваліфікація майстрів для цього повинна бути дуже високою», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 16 Липня 2020 15:49
"а на Театральному майдані повинна бути якісна гранітна плитка з натурального каменю, яка пролежить без ремонтів десятки років". Поясніть тоді, чому якісні гранітні бордюри забираєте, а ставите примітивні бетонні? На словах одне, а на ділі інше?
Андрій Показати IP 16 Липня 2020 18:43
Пане поліщук як це невистачає коштів??? А ви про що раніше думали??? До прикладу Ви вигнали з ринку підприємців як тільки податками давали понад 8 мільйона в рік і таких підприємців є сотні і по інших ринках... люди масово перереєстровують бізнес в райони бо там спокійніше....центральна площа пустує люди сидять без грошей казна без податків ДЕ ВАШ УПРАВЛІНСЬКИЙ РОЗУМ?
Їван з Гнідави Показати IP 16 Липня 2020 19:42
Дійсно, багато професіоналів, які вміють працювати з бруківкою виїхало за кордон. Але ще більше професіоналів десь поділося, які вміють управляти державою !
І так зійде ! Показати IP 16 Липня 2020 19:48
Ага, тоді зрозуміло, шо і на фонтан нема чого чекати ! Просто в ту чотирьохметрову яму, яку викопали на площі, просто напустять дощової води ! То вже ліпше було би налити води в то корито, шо було там раніше !
Старий комунальник Показати IP 16 Липня 2020 20:01
Той фонтан із самого початку мав виконувати функцію прикриття ! А основна маса коштів мала піти на заміну мощення ! А мощення з бруківки замінювати на мощення з базальтової кістки жодних підстав нема, бо нормативний термін експлуатації існуючого покриття ще не вийшов ! А то вже є крамола !
Лучанин Показати IP 17 Липня 2020 05:48
Лучани, вам не соромно що ось такі особи керують нашим містом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus