USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Професійні майстер-класи з анімації у Луцьку. Погодинна програма

6 Вересня 2017 10:00
Організатори фестивалю «Задзеркалля», що пройде у Луцьку 9 та 10 вересня, відкрили набір на професійні майстер-класи з анімації.

Як повідомлялося, у рамках другого анімаційного фестивалю «Задзеркалля» відбудеться 6 майстер-класів зі створення анімації від фахових мультиплікаторів, художників. Участь у них безкоштовна, однак кількість місць обмежена, тому слід попередньо зареєструватися за посиланням. Програму фестивалю опублікували на сайті міської ради.

Публікуємо погодинну програму майстер-класів з анімації:

9 ВЕРЕСНЯ

12:00-14:00 – сценарний майстер-клас для дітей від Лани Ра та Євгенія Конощука зі студії «Новаторфільм» «Як написати серію для анімаційного серіалу «Моя країна Україна» (антикафе «Innerspace», вул. Паркова, 5). Участь у ньому можуть взяти діти, віком від 8 до 16 років.

Довідка: Лана Ра – художниця-ілюстратор, ілюструвала дитячі книжки, посібники, журнали. Окрім того вона була тричі нагороджена Міжнародною літературною премією «Коронація слова» та іншими міжнародними відзнаками. Лана Ра написала сценарій до серій анімаційного серіалу «Моя країна – Україна» та мультфільму «Як розвеселити Самотність», а також створила п'єсу для дитячого театру «Як рятували країну Мережину». Митець є автором книг «Щоденник котячих мандрів», «Обережно, Незнайомець!», «Фантазії цілий рік», «Замок чарівників Європи», «Математична країна», «Математичні пригоди».


12:00-14:00 та 15:00-18:00 – майстер-клас зі стоп-моушн анімації від польського аніматора Анни Хаброс-Пілат (арт-простір «Креативна Лабораторія», вул. Винниченка, 67, 6-й поверх, каб.602). Участь у заході можуть взяти дорослі відвідувачі фестивалю.

«Учасники майстер-класу перенесуться у незвичний світ анімації, в якому все можливо, познайомляться з різними техніками стоп-моушн анімації на вибраних прикладах і спільно створять короткий анімаційний фільм в пластиліновій техніці, тематично пов'язаний з назвою фестивалю «Задзеркалля». Тривалість майстер-класу - 2 дні по 4-5 годин», - повідомила польська аніматорка.

Довідка: Анна Хаброс-Пілат - художниця, графік, творець анімаційних короткометражок. Полячка створила анімаційний фільм «Зелена альтернатива», «Турнікет», «Байка про те, як хлопця теля з'їло».


15:00-17:30 - майстер-клас від аніматора Микити Лиськова «Авторська анімація» (антикафе «Innerspace», вул. Паркова, 5). Вік учасників майстер-класу - від 14 років.

Довідка: Микита Лиськов – мультиплікатор з Дніпра, який більше 10 років займається некомерційною анімацією. Минулого року анімаційний фільм Микити Лиськова «The End» виграв у номінації «Глядацькі симпатії» на фестивалі «Задзеркалля-2016». Окрім того нещодавно його анімаційний фільм «Я купив велосипед» отримав гран-прі фестивалю короткого метру «Де Кіно».


10 ВЕРЕСНЯ

11:00-14:00 та 15:00-17:00 - майстер-клас зі стоп-моушн анімації від польського аніматора Анни Хаброс-Пілат (арт-простір «Креативна Лабораторія», вул. Винниченка, 67, 6-й поверх, каб.602)

12:00-14:00 – майстер-клас від художниці анімаційної студії «Борисфен» Валентини Серцової «Створення персонажів до анімаційного фільму» (антикафе «Innerspace», вул. Паркова, 5). На майстерку запрошують усіх охочих віком від 7-ми років.

Довідка: Валентина Серцова створила персонажів легендарного мультфільму «Пригоди капітана Врунгеля», окрім того вона ілюструє дитячі книжки та журнали. Митець була художником-постановником мультфільмів: «Секрет приворотного зілля», «Сезон полювання», «Країна Лічилія», «Дерево і кішка», «Було нудно…», «Сім мам Семена Синєбородька», «Історія одного Поросятка», «Бридке каченя», «Віслюкова шкура», «Нещастя Софі», «Коп і Штик. Завзяті кроти», «Лежень», «Халабудка», «Золотий кирпич», «Мишко та Місячна Дзвінка».


12:00-13:00майстер-клас «Ліплення головного героя анімаційного серіалу «Моя країна Україна»

від Лани Ра та Євгенія Конощука зі студії «Новаторфільм» (арт-галерея «Луцьк», вул. Богдана Хмельницького, 1).
Участь у майстерці можуть брати діти віком від 4 до 16 років.

15:00-17:00 – майстер-клас від аніматора Олега Педана «Технології виготовлення ляльок для покадрової зйомки» (антикафе «Innerspace», вул. Паркова, 5). Захід розрахований на учасників студентського віку та мультипликаторів-початківців.

Довідка: Олег Педан – лялькар, мультиплікатор, викладач

Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, автор мультфільмів «Залізний вовк», «Світла особистість», «Нікого немає вдома», «Ключ», «Будиночок для равлика». «Найменший», «Атракціон», «Лахмітко».



Окрім професійних фестивалів з анімації на відвідувачів фестивалю чекають також перегляди мультфільмів, розваги та майстерки для дітей. Відкриття фестивалю та святковий концерт відбудеться 9 вересня об 11:00 у Палаці культури міста Луцька (вулиця Богдана Хмельницького, 1). Вхід – вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus