USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан запрошують на «Різдвяні піснеспіви»

13 Січня 2016 12:46
Міський фестиваль “Різдвяні піснеспіви” відбудеться у Луцьку вже завтра, 14 січня. Під час нього виступатимуть хорові колективи релігійних конфесій, творчі колективи установ культури, навчальних закладів, громадських організацій та підприємств міста, родинні колективи.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Початок заходу о 12 годині. Організатор фестивалю - управління культури Луцької міської ради.

Метою фестивалю є розвиток та популяризація національних різдвяних традицій, звичаїв і обрядів, пошук нових різдвяних пісенних творів з волинським колоритом, збагачення репертуару творчих колективів та підвищення їх виконавської майстерності.

До участі у фестивалі “Різдвяні піснеспіви” запрошуються хорові колективи релігійних конфесій, творчі колективи установ культури, навчальних закладів, громадських організацій та підприємств міста, родинні колективи.

У програму виступів учасників будуть включені колядки, щедрівки, різдвяні дійства, православна хорова музика композиторів-класиків, церковна православна хорова музика, авторські твори на різдвяну тематику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 13 Січня 2016 13:30
Приходьте туди, не знаю, куди.
Наталка до лучанка Показати IP 13 Січня 2016 15:14
У "Просвіту"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus