USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан забезпечать індивідуальними інсуліновими помпами

17 Вересня 2013 09:26
П’ятеро лучан забезпечать витратними матеріалами для безперебійної роботи індивідуальних інсулінових помп. Серед них і неповнолітній хлопець.

Семирічний лучанин звернувся до Луцького міського голови Миколи Романюка, під час його особистого прийому, щодо надання матеріальної допомоги на придбання витратних матеріалів для забезпечення безперебійної роботи індивідуальної інсулінової помпи, якою він користується. Про це повідомили у прес-службі Луцькради.
До слова, на сьогодні такими засобами у Луцьку користуються п’ятеро осіб. Тож мер доручив під час внесення змін до бюджету міста на 2013 рік передбачити кошти для забезпечення цих лучан необхідними витратними матеріалами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Питання Показати IP 17 Вересня 2013 10:54
А яка марка інсулінової помпи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus