USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан запрошують на виставку. ФОТО

3 Грудня 2012 13:00
Взявши участь у виставці-продажу творчих робіт «Миколай про тебе не забуде», можна буде допомогти дітям-сиротам волинського дитбудинку. Кошти, зібрані під час заходу, спрямують на забезпечення їхніх потреб.

Про це повідомляють організатори.

У межах благодійного мистецького марафону «Інші Діти» відбудеться відкриття виставки-продажу творчих робіт «Миколай про тебе не забуде». На виставці свої роботи представить відома луцька художниця Тетяна Мялковська та учасники арт-студії «П'ятерня». Захід організують у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва.

Усі охочі зможуть придбати будь-яку роботу або позмагатися за неї в аукціоні. Настрій відвідувачам покращуватимуть фольклорні колективи, а організатори заходу пригощатимуть усіх квасом та пиріжками.

Зібрані на виставці кошти спрямують на забезпечення потреб дітей-сиріт Волинського обласного будинку дитини. До того ж у бібліотеці можна буде отримати список необхідних для сиріт речей і, відвідавши дитбудинок, передати їм гостинці, іграшки або одяг.

Тож, у середу, 5 грудня, о 16.00 лучан та гостей міста запрошують відвідати виставку «Миколай про тебе не забуде».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus