USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан знову турбують дахи і дороги

31 Серпня 2009 14:10
До заступника луцького міського голови Миколи Іванюка звернувся мешканець вулиці Львівської, який нарікав на пошкоджений дах будинку в якому він мешкає. Заступник керманича обласного центру Волині зауважив, що ремонт на міських покрівлях розпочнеться лише тоді, коли муніципалітет отримає 10 мільйонів гривень, тобто перший транш для муніципальної позики від «Ощадбанку». Про це йшлося під час особистого прийому громадян у Луцькій мерії, – інформує 31 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Пан Іванюк додав, що цей будинок, що розташований на вулиці Львівській, внесений до списку першочергових приміщень, де і розпочнеться ремонт дахів.
 
Також на прийом прийшли п’ять мешканців вулиць Селищної та Глибокої, серед них виявився і відомий волинський художник Микола Кумановський. Лучани нагадали, що у травні цього року вони за власний кошт зробили під’їзд до вулиці. Це їм обійшлося у 60 тисяч гривень. Проте це була основа для асфальтового покриття, а воно так і не з’явилося на вулиці. Цим мешканцям обласного центру Волині заступник градоначальника теж пояснив ситуації із грошима від «Ощадбанку» і додав, що кошти фактично існують у документації, але поки що не потрапили до Луцька.
 
Зауважимо, що відвідувачі під час особистого прийому зазначили, що прагнуть за власний кошт створити ще й зупинку для громадського транспорту, проте прагнуть аби шлях маршрутного таксі № 26 продовжили до вулиці Селищної. Мовляв, кінцева зупинка знаходиться наразі на вулиці Героїв УПА, а школярі змушені майже кілометр ходити до школи.
 
Заступник Луцького міського голови Микола Іванюк зауважив, що у ролі експерименту таке продовження маршруту можна запровадити, але передовсім потрібно поспілкуватися і з перевізниками. Лучани відповіли, що така розмова уже відбулася і приватні перевізники готові обслуговувати такий маршрут, адже на цій території розташовано приблизно 120 дворів, де проживає значна частина мешканців нашого міста.
 
Жителі вулиць Селищної і Глибокої також хочуть, аби на їхній вулиці з’явилося освітлення. Вони готові придбати стовпи, а ось «лампочки» прагнуть отримати від міста.
 
Також під час особистого прийому лучани прохали допомогти отримати гроші на лікування, кошти на видання книги, перевірити правильність оформлення субсидії, посприяти у працевлаштуванні молоді, попіклуватися про житло для багатодітної матері вісьмох дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Серпня 2009 14:30
У ВСЬОМУ ВИНЕН "ОЩАДБАНК"! МОЧИ ЙОГО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus