USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанам даватимуть від кору американські вакцини

22 Січня 2019 22:12
Нова партія вакцин від кору надійшла в комунальне підприємство «Луцька міська дитяча поліклініка». Замість бельгійської тепер використовуватимуть американську зі швейцарською ліцензією.

Директорка «Луцької міської дитячої поліклініки» Оксана Лєщинська розповіла, що раніше в день вакцинувалися приблизно 10 дітей, після того, коли вирішили в школу не пускати дітей без щеплення, кількість досягла сотні пацієнтів.

«Бельгійська вакцина почала закінчуватися, ми отримали нову. Вона американського виробництва, пройшла сертифікацію в Швейцарії. Сертифікат від країни з високим розвитком, жодних претензій до вакцини ми не маємо. Навпаки, вона нам більше підходить, адже при контакті з хворим, бельгійську вакцину можна було давати дитині з року, а нову - з 9-ти місяців. Вакцина надійшла з розчином до неї та якісною українською інструкцією.

Бачимо, що зараз великі черги, але з цим нічого не зробиш. Якби всі щеплювалися згідно з графіком, то , звісно, такого не було б, тому мусимо потерпіти. Ідучи на зустріч лучанам, ми забезпечимо роботу кабінету профілактичних щеплень у суботу. На місці буде чергова медсестра, яка може робити вакцинацію, і діти з прийому педіатра направлятимуться до неї. Аналогічний кабінет працюватиме в поліклініці на проспекті Волі, не тільки на Чорновола», - пояснила Оксана Лєщинська.

Нагадаємо, за три тижні в Луцьку близько сотні випадків кору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Корiнний лучанин Показати IP 22 Січня 2019 22:51
Новi експеременти сшп.
Олена Показати IP 22 Січня 2019 23:29
Хай дбають про оздоровлення дітей і підняття імунітету,як за кордоном[на перервах морква, доступний відпочинок, І т. Д., І т. П.],тоді не потрібно буде вручати фарм. Компанії. Плюс свідомість батьків
Ігор Показати IP 22 Січня 2019 23:43
загадуюється епідемія пташиного чи якого там грипу.Через рік часом не скажуть що то хитрий політик просто бізнес вів на вакцинах, а ніякої епідемії не було ?
Цікаво Показати IP 23 Січня 2019 01:51
Кажете від бельгійської вакцини за 3 тижні близько 100 випадків кору? А від штатошвейцарської очікуєте більше чи менше?
Провізор Показати IP 23 Січня 2019 05:03
Ось і відповідь чому різко треба вакцинуватися))) Нагадує ситуації типу *грипу* коли * Таміфлю* залежався на складах)))
Провізор Показати IP 23 Січня 2019 05:11
Тільки вдумайтесь навіщо у вакцину яка призначена для *розповсюдження на території США і поставленна екстренно в Україну через Кір*-- всунута українська інструкція.
О Показати IP 23 Січня 2019 09:22
В сша нікого не вакцинують. А вакцину проїзводять
Pavlo Показати IP 23 Січня 2019 17:04
Кролики

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus