USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам до Дня міста присвоїли почесні звання

7 Вересня 2019 13:34
У рамках святкування Дня Луцька, звання почесного жителя міста отримало четверо громадян. Троє з них – герої війни на сході – посмертно.

Урочиста церемонія проходила на Театральному майдані обласного центру. З вітальними словами до глядачів звернувся виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Минулого року звання «Почесний громадянин міста Луцька» було присвоєно солдату Максиму Гринчишину. Тоді сім’я загиблого героя не мала змогу приїхати та отримати відзнаку. Але сьогодні її отримала хресна мама Максима Олександра Панасюк.

Сумний героїчний список сьогодні поповнили прізвища ще трьох героїв. Високе звання посмертно було присвоєно Сергію Грибкову, Георгію Ольховському та Андрію Єлістратову.
Відзнаки отримали рідні героїв. Присутні вшанували пам’ять воїнів хвилиною мовчання. Під час неї діти поклали квіти до фотостенду «Герої Небесної Сотні».

Потому звання почесного громадянина міста було вручено Народному артисту України Василю Чепелюку. Співак подякував за високу відзнаку, насамперед, своїм батькам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прості люди Показати IP 8 Вересня 2019 13:18
Щиро вітаємо з високою нагородою пана Василя! Це дійсно НАРОДНИЙ від народу! Вітаємо,вітаємо. Дай боже щоб Ваш голос звучав вічно! Ви цього заслуговуєте.
Вчитель Показати IP 8 Вересня 2019 13:24
Пан Чепелюк має вже давно мати це звання! А кому щеи давати? Хто ще в нас майже кожного дня виступає по телебаченюю, в театрі. на сцені? Мав можливість бути на концерті до дня незалежності. дуже хотів потрапити, бо сказали, що буде Василь Зінкевич,, дуже розчарувався його поведінкою і його болтовнею на сцені, сміхота якась, його пісня вже Спєта. А ви як вважаєте люди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus