USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам подарували «Рок-Весну» від симфонічного оркестру BREVIS

19 Квітня 2016 11:54
Cимфонічний рок-оркестр BREVIS презентував у Луцьку нову програму світових хітів – «Рок-Весна».

Концерт відбувся у неділю, 17 квітня, в Палаці Культури міста Луцька.

Так, в унікальному аранжуванні для глядачів звучали хіти легендарних рок гуртів та виконавців: Depeche Mode, Queen, Soulsavers, Muse, Sting, Bryan Adams, AC/DC, Beatles, Guns-n-Roses, Gary Moore, Robbie Williams, John Newman, System of a Down, Metallica, Bon Jovi, Slipknot.
Особливо вразило лучан спільне виконання композиції «Bring me to life» гурту Evanescence вокалісткою BRAVIS Мирославою Толочик та фронтменом рівненської музичної формації «FARINHATE» Олексієм Дивачевським.
Також ліричним виконанням відомих композицій та неймовірно красивою грою на саксофоні потішив публіку музикант Володимир Матлах, а вокаліст Михайло Фіськович приємно здивував власним вмінням змінювати тембр голосу – від «рокового» хриплого до мелодійного і високого.
На фото - Михайло Фіськович
Володимир Матлах


Не обійшлось і без дотепних жартів керівника оркестру Геннадія Фіськова, який постійно веселив та запалював публіку.


«Неймовірні враження! Концерт, що перевертає душу! Дякую, повертайтесь з новими хітами», - пише у соцмережах лучанка Оля Яцишина.

Загалом же, луцькі меломани довго не відпускали улюблених музикантів зі сцени, тричі викликаючи їх виступити «на біс». До слова, останні три композиції лучани слухали стоячи.

Так, у обласному центрі Волині концерт рок-оркестру BREVIS спричинив справжній аншлаг, адже зал Палацу Культури міста Луцька був заповненим вщент.
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мда Показати IP 19 Квітня 2016 12:48
цей співак відстійний..і .акцент на англ словах сильно чується..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus