USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам показали, чим у Києві стріляли по людях. ВІДЕО

24 Січня 2014 19:00
Гільзи, болти, шумові гранати – усе це привіз із Києва лучанин Іван, щоб показати усім, як спецпризначенці обходяться з людьми.

Під час пікету обласної ради сьогодні, 24 січня, Іван розповів, що тільки-но повернувся зі столиці. Представлені для огляду громади предмети, каже чоловік, - це зброя людей у формі.

Іван розповідає, що болти спецпризначенці прив’язували до шумових гранат спеціально, щоб під час вибуху ударною хвилею вони травмували євромайданівців, а шумові гранати були невідомо з чого зроблені: «Очі ледь не повиїдало. Добре, що медики були поряд. Товаришу двічі промивали очі», - каже лучанин.
Під час пікету ОДА люди закликали правоохоронців не йти «брат на брата», а ставати в ряди мітингуючих. Були й такі, хто пропонував правоохоронцям роботу у себе на фірмі, якщо ті звільняться зі структури. Хтось чіпляв жовто-блакитні стрічки на міліціонерів, інші закликали не служити «Іроду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Показати IP 25 Січня 2014 08:13
А от бувший СБУшник і КГБешник Скипальський О.О. у Громадському ТБ сказав, що це диверсійна операція спецслужб Росії. Поцілили ж білоруса та вірмена! Та і тих звірів схожих не на гордих беркутів, а на чорних воронів, тренували інструктори Росії. Вони ж не люди!
МАКС Показати IP 25 Січня 2014 08:40
Ну що ти верзеш, чоловіче добрий! Тебе послухати, то беркутівці самі з підручних матеріалів робили світлошумові гранати? І бігали по підворітнях, щоб викрутити болти і привязати до гранат? Розберіться спочатку, що за люди під формою беркута, а потім будете щось показувати і доказувати.
Бульба Показати IP 25 Січня 2014 11:45
Провокатор. Спрятал лицо за маской. Честным людям боятся нечего.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus