USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Лучанам покажуть «100 фільмів за 100 хвилин»

19 Жовтня 2014 21:00
Третій всеукраїнський фестиваль екстремально короткого кіно "100 фільмів за 100 хвилин" знову готовий дивувати мешканців різних куточків України. Показ короткометражок у Луцьку відбудеться 23-29 жовтня, у кінотеатрі "Адреналін Сіті", - повідомляють організатори.

"Проект презентуватиме глядачам оригінальний формат короткометражних фільмів. Кожна стрічка матиме обмеження у часі, її тривалість - одна хвилина. Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів – таку концентрацію вражень годі й уявити. Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина – на вагу золота, а інколи може змінити дуже багато, і першою чергою, нас самих", - йдеться у повідомленні.

Промо-ролик для події створив британський аніматор Тревор Харді, який був минулорічним учасником фестивалю. Відомий у західних колах художник надихнувся ідеєю фестивалю та захотів долучитися до його розвитку створенням коротенького авторського промо.



Початок сеансів о 19:00 у сірій залі кінокомплексу.

Квитки на перегляди коштуватимуть у будні дні - 30 гривень, у вихідні - 35.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 19 Жовтня 2014 21:47
Действуем по принципу "200 градусов по Фаренгейту": Сначала пересказ книги, потом пересказ пересказа, И так до тех пор, пока изложение всей литературы не помещается на одно страничке.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus