USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам покажуть казку, аби допомогти онкохворим дітям

17 Грудня 2014 08:00
Лучан та гостей міста запрошують відвідати виставу «Снігова королева» в рамках благодійного проекту «Творчість заради життя».

Захід відбудеться 22 грудня о 18 годині у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Про це повідомляють організатори.

Усіх небайдужих запрошують поринути у новорічну казку разом із вихованцями Studio N.Zh, балетної студії «Жизель», художніми гімнастами з КЗ ДЮСШ №2, юними акробатами з ДЮСШ №1, учасниками ансамблю бального танцю «Феєрія» (ЗОШ №13, ЛЗШ №11-колегіум) та танцювальним колективом «ONEWAY» (Маяківський НВК «ЗОШ-інтернат, лінгвістичний ліцей»).

Мета вистави – зібрати кошти на допомогу пацієнтам онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні.

До слова, передуватиме виставі благодійний ярмарок дитячих робіт, що стартує о 17-ій годині.

До участі в ярмарку запрошують дітей віком від 5 до 13 років, які за фіксовану ціну (20 гривень) зможуть продати свої малюнки, аплікації, орігамі, вишивання, ліплення та будь-які інші доробки, виготовлені власноруч.

«Всі благодійні внески відвідувачів вистави та кошти від ярмарку передадуть на потреби маленьких пацієнтів. Тож, прийдіть 22 грудня на свято дитячого таланту та доброти, залиште посильний внесок – і світ стане трошки кращим», – закликають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus