USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам можна пити воду з-під крану, - «Луцькводоканал»

18 Березня 2010 17:15
Головний інженер КП «Луцькводоканал» Сергій Строк запросив студентів педколеджу на екскурсію підприємством.
У рамках відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів відбулась науково-практична конференція «Збережімо воду для майбутніх поколінь» в Луцькому педколеджі.
До слова запросили головного інженера КП «Луцькводоканал» Сергія Строка. Він запевнив, що лучани можуть сміливо пити воду з-під крану.
«Мені часто задають запитання, чи можна пити нашу воду з-під крану? Так, можна. Вода в оселі лучан потрапляє з артезіанських свердловин. Це чиста, жива вода. А осад, який ми бачимо в чайниках після кип’ятіння – це солі, які містяться в живій воді», - запевнив Строк.
Заодно, він запропонував студентам подивитися - як працює підприємство.
«Наше підприємство очищає стічні води. Запрошуємо студентів і викладачів подивитися на нашу роботу. Більш детально глянете, понюхаєте, чим пахне на водоочисних спорудах», - зазначив головний інженер «Луцькводоканалу».
Строк розповів, що лучани на третину менше споживають воду, аніж в попередні роки. Люди почали більше економити воду. Інженер попередив: якщо нерозумно використовувати свердловини і витрачати воду, то невдовзі будемо пити воду зі Стиру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus