USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Лучанка, яку на Соборності збив 16-річний водій, досі в комі

28 Грудня 2021 22:16
39-річна лучанка, яку збив неповнолітній кермувальник на пішохідному переході на проспекті Соборності в Луцьку, станом на 28 грудня все ще перебуває в реанімаційному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це в телефонному коментарі Суспільному повідомив головний лікар медзакладу Олександр Дудар.

Зі слів медика, попередньо жінка була підключена до апарату штучної вентиляції легень. Наразі від апарату її відключили: лучанка дихає самостійно, проте стан її важкий, – зазначив керівник обласної лікарні.

«Стан її все ще досить і досить важкий. У неї закрита черепно-мозкова травма, злам кісток основи черепа, кома другого ступеня. Дихає самостійно, але стан постійно контролюється через монітор», – повідомив Олександр Дудар.

Нагадаємо, 12 грудня у ДТП на проспекті Соборності 12 грудня 2021 року у ДТП за участі неповнолітнього постраждала мама третьокласника Луцького ліцею №27 та його брат.

Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Читайте також: Відоме ім'я 16-річного водія, який на переході в Луцьку збив людей. Фото

Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід для 16-річного лучанина Дмитра Рудюка.

Читати ще: «Матиме те, що заслужив»: що каже мама неповнолітнього винуватця ДТП, який у суді поводився зухвало, про його вчинок
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus