USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка стала «Міні Міс Євросоюзу-2014» в Чехії

17 Квітня 2014 12:00
9-річна лучанка Анюта Климовець перемогла на престижних змаганнях у столиці Чехії – Празі. Юна красуня з Волині стала абсолютною переможницею у конкурсі «Міні Міс Євросоюзу-2014».

Анюта є четвертокласницею спеціалізованої школи №1 Луцька. Займається вокалом у музичній школі №3 у викладача Ірини Лаговської, грає на фортепіанно, з 5 років займається бальними танцями. Дефіле розпочала займатися у модельній школі Марини Занюк, також є ученицею модельної школи "Світлинка", дуже любить фотографуватися.

У Чехії на конкурсі «Міні Міс Євросоюзу-2014» юна лучанка вразила журі виконанням пісні «Українка-волинянка», на яку вже зняли кліп.

У підсумку Анюта Климовець стала переможницею у трьох номінаціях: «Абсолют бест талант», «Абсолют бест модель» та «Абсолют бест інтердіамант Євросоюзу-2014» (головна нагорода). Також волинянка отримала почесне визнаннявід Празького будинку моди.

«Конкурс краси в Чехії пройшов у дуже добрій атмосфері, все було організованона високому рівні. Змагалися діти з Росії, Білорусі,Чехії, від України були три представниці. Сам конкурс складався із 9 завдань: інтерв’ю із 11-ма членами журі, фотопозування, вихід в національних костюмах, конкурсне завдання «Сучасна весна», «Хараюку», «Вінтаж», вихід в дизайнерських сукнях, вечірній наряд, конкурс талантів», розповіла для Інформаційного агентства Волинські Новини мама «Міні Міс Євросоюзу-2014» Оксана Климовець.

Учасниці змагань зустрілися із мером міста Подебради, де у міжвоєнний період було багато емігрантів з України.

«Звичайно ми гордимося нашою донькою і прикладаємо максимум зусиль, щоб вона відкрила свої таланти, а далі нехай сама вирішить ким хоче стати», - заявила Оксана Климовець.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus