USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Лучанка виграла грант у 150 тисяч на пошиття одягу для людей з інвалідністю

12 Квітня 2024 08:42
Лучанка Тетяна Клімук виграла 150 тисяч гривень на власну справу у жіночій бізнес-програмі «Відважна». Жінка хоче створювати одяг для людей з інвалідністю.

Отримані гроші Тетяна Клімук інвестувала в закупівлю матеріалів, розроблення колекції та залучення фахівців до команди, повідомили в обласній військовій адміністрації, передає Суспільне.

«Мій бренд – це одяг з кастомізацією для людей з інвалідністю. Це не про спеціальний одяг, це про звичайний, стильний, актуальний одяг для усіх. Але для людей, у яких є певні потреби, ми будемо робити кастомізацію конкретного виробу просто на виробництві», – каже лучанка.

Читати ще: Лучанка виграла понад 300 тисяч гривень на розвиток власної справи

Зі слів жінки, вона відчула потребу допомогти тим, хто повернеться з війни «не таким, як туди пішов». До участі в проєкті «Відважна», каже Тетяна, подалась без чіткого розуміння, що саме має створювати, але з бажанням зробити щось більше, ніж одяг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus