USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучанка шкодує, що хотіла продати сина. ФОТО. ВІДЕО

17 Березня 2013 10:15
20 тисяч доларів, саме стільки хотіла заробити 30-річна лучанка, щоб реалізувати свою мрію - купити квартиру. А збагатитися жінка надумала з продажу 9-місячного сина, - інформує НТН.

Оксані заледве тридцять. Вона ніде не працює, зловживає алкоголем, а до своїх материнських обов'язків ставиться абияк. Каже, охочих купити в неї дитину знайшла в Інтернеті. Та ось халепа: коли отримала гроші - нагодилася міліція. Довелося нетверезій пані викручуватися.

- Скільки у вас дітей?
- Двоє.
- Всі двоє дома знаходяться?
- Так.
- А як їх звати?
- Тимофій і Мішка.


Та які можуть бути виправдання, коли спіймана на гарячому, ще й речові докази в кишені? Щоправда, позбутися грошей жінка хотіла, але не вдалося.

- На, пустушка. Далі нічого нема
- Все викладайте. Все. Що то випало у вас з кишені?
- Підіймайте ви.



Керівник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук зауважив: «Сім'я неблагополучна. Є старший син якому 2,5 роки. Він знаходиться у бабусі. І чоловік, і жінка постійно вживали спиртне. Жили за рахунок дотації держави. Мама мотивує тим, що хотіла придбати квартиру».

Тепер квартирою, швидше за все, буде для Оксани в’язниця. За цей вид злочину вітчизняне законодавство передбачає від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

- Ти шкодуєш про те, що ти зробила?
- Дуже, дуже шкодую за тим, що зробила.
- А якби мала можливість повернути час назад?
- Я б ніколи в житті цього не зробила. Все. Я більше нічого не хочу говорити. Пораду тільки можу дати: батьки, не пийте!


Заглядала в чарку жінка понад два роки. Зізнається: ідею вторгувати за дитину виношувала не один місяць. Позаяк хлопчик цілком здоровий, правила за нього 20 тисяч доларів. Поки що горе-мати під домашнім арештом, за два місяці може потрапити за ґрати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
DK Показати IP 17 Березня 2013 13:55
Правду кажуть - жіночий алкоголізм невиліковний. Пропитий мозок не сприймає адекватно реальність, тільки штовхає на пошуки нової порції отрути. Дівчата та майбутні матері - не бухайте, будьте гідним прикладом для наслідування майбутнім дітям, шукайте порядних та розсудливих чоловіків собі до пари.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus