USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанку та її доньку, які разом взялися за зброю, показали на німецькому телебаченні

2 Травня 2022 22:29
По всій Україні звичайні громадяни зголосилися вступити до військ територіальної оборони, аби боротися з російськими окупантами. Тож і лучанка Наталія Попозогло разом із донькою Веронікою вступили до лав 100-ї окремої бригади територіальної оборони Волині, і вже служать там понад два місяці.

Із лучанкою та її донькою, які разом взялися за зброю, спілкувався журналіст Deutsche Welle Ян-Філіп Шольц.

А сюжет про успішну власницю ательє, яка змінила підбори та платтячка на берці та «піксель», показали на німецькому державному телеканалі Deutsche Welle.

Вранці 24 лютого Наталія вирішила йти до військкомату проситися стати на захист Батьківщини. Щоправда, у військкоматі лучанку відразу ошелешили категоричною відмовою. І тоді виручив диплом технолога приготування їжі, здобутий у юнацькі роки під час навчання в технікумі.

Читати ще: Одна із найбільших у світі телерадіокомпаній показала, як у Луцьку готуються до війни

Лучанка та її донька Вероніка разом служать у лавах нашої 100-ї окремої бригади територіальної оборони. Впродовж перших днів дівчина допомагала мамі годувати військових на правах волонтера, але вже 28 лютого й сама вдягнула військовий однострій.

«Я, як і кожна мати, переживаю за своє дитя. Але це її вибір, вона доросла, вона зробила свій вибір. Я не можу їй заперечувати. Я була дуже горда, що вона захотіла воювати зі мною», - розповідає Наталія Попозогло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 3 Травня 2022 16:54
А там часом не показали, як наші депутати місцеві дерибанять гуманітарну допомогу? І як потім через тероборону парять бронікі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus