USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанці у «Там-Тамі» продали запліснявілий кефір. ФОТОФАКТ

14 Червня 2016 14:46
Придбавши кефір для дитини, жінка з подивом виявила, що в пакеті, незважаючи на термін придатності, - пліснява.

Про це лучанка Оксана Олійник розповіла у соцмережі Фейсбук.

Жінка придбала кефір марки «Злагода» 13 червня. Термін придатності продукту, відповідно до маркування, закінчується 15 червня. Проте, відкривши покупку вдома, вона побачила, що продукт покрився пліснявою.

«Невже люди через ті гроші вже зовсім втратили все людське?! Це ж дитячий продукт, для дитини! Мами, будьте уважні! Краще брати продукти з маркуванням від виробника. Бо перебивають дати навіть на дитячому харчуванні», - повідомила у дописі пані Оксана.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини представники маркетингового відділу гіпермаркету «Там-Там», де лучанка придбала зіпсований кефір, заявили, що про цей інцидент вперше чують та запевнили, що останнім часом з подібними скаргами покупці не звертались.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Давид Показати IP 14 Червня 2016 15:41
Люди від грошей вже грохнулись. Власники тих продажів таке підсовують ужас!!!! Вже за грошима людишки потеряли совесть и все . Наглі пихаті люди брат брата готовий зжерти за гроші
Аня до Давид Показати IP 16 Червня 2016 22:27
термін там ще нормальний,це вже претензії до виробника мають бути,а не роздувати таку негативну історію про магазин.
Лучанин Показати IP 14 Червня 2016 15:51
Після курчат-гріль з крисячою начинкою кефір з цвіллю дивиться доволі звичним для Там-Таму. Всі швиденько прямуємо в наш найкращий улюблений супермаркет за новими ласощами. P.S. За відсутності контролюючих органів, які наша нова влада розпустила, такі речі можна зустріти в будь-якому магазині. Покарати постачальника можна тільки відмовою від реалізації його продукції. Проте навряд чи Там-Там або інші супермаркети підуть на такі кроки(лишня зароблена копійка дорожче за здоров'я споживачів)
лучани Показати IP 14 Червня 2016 15:54
Хто купляє дитячий продукт за два!!! дня до закінчення терміну придатності? Девушка клюнула на дешевизну, а тепер всіх і вся винить.
Девушка до лучани Показати IP 14 Червня 2016 16:36
на дешевизну я не клювала, так як він підходив по смаковим якостям і меншою жирністю. Він був придатний ще 2 доби, якби він був свіжим з самого початку, то ніякої плісняви не було б. Я нікого не виную, але хочу щоб на це була звернена увага, так як це продукти для діток. Я ж вам не забороняю й надалі там скуплятись, якщо вам все підходить то будь ласка!
Бубочка Показати IP 14 Червня 2016 16:30
В нас ще краще було. Купивши пряжене молоко дитині, на наступний день їй стало дуже зле, в тяжкому стані опинились в інфекційній лікарні. Чотири дні не могли в лікарі збити температуру 40. Нічого не допомагало. Тільки пряме промивання кишечника дало результат. В пряженому молоці , із нормальною датою (придивившись добре, перебитою) в санстанції виявили аміак і соду. Три роки судились з ними. І виграли, хоч і важко було
Просто мама Показати IP 14 Червня 2016 17:05
Навіщо звинувачувати магазин? Вони так бачать та плісняву всередині пакета як і ви. Це якби зверху плісняву була, то так. З будь ким могло статися і в будь-якому магазині. Навіщо трудитися про це на весь світ. Літо надворі, трапляється, що й свіжі молочні продукти привозять вже про кращими. Продавці міняють .
Лучаночка Показати IP 14 Червня 2016 17:17
А мені подобається цей магазин, там чудова випічка, та і взагалі асортимент величезний, акціїї цікаві. На рахунок цього випадку думаю, могла покупець сходити і їй би все поміняли і вибачились би, може б і пару бонусів на кртку кинули))) бачу і так має 57грн, отже ходить частенько, на відміну від Салютів тут на продавців кричи не кричи, а вони тобі посміхаються, вибачаються))) Тут треба до виробника звертатись зі скаргою, бо дата не перебита там же номер партії чорним по білому, можна запитати всі документи і висновки санітарних слуб, це на мою думку одиничний випадок не пощастило лучанці Оксані Олійник, а вона з таким негативом одразу)))
справжній лучанин до Лучаночка Показати IP 14 Червня 2016 18:49
І як давно стала лучаночкою? Напевно ще досі плутаєш коров'ячі пляцки з бігмаками і брама для тебе ,як ресторан
Анонім до Лучаночка Показати IP 14 Червня 2016 18:53
а Ви працівник Там Таму, одразу видно.........прізвище знаєте........ от і бери карточки на халяву
Лучанин Показати IP 14 Червня 2016 18:22
Так ви купуйте нашого виробника - "Угринів" наприклад, а то аж з Дніпра возять ту продукцію, я взагалі за те що б кисло-молочна продукція розповсюджувалась максимум до ближніх областей і все! тоді все свіже буде))
Хрен собачий до Лучанин Показати IP 14 Червня 2016 19:48
Повністю підтримую. Я майже завжди беру молочку з цього горохівського села. І ще жодного разу не було ніяких нарікань на якість. Чим натуральніший продукт, тим він швидше псується і тим менший термін його зберігання. Отже потрібно враховувати всі фактори при покупці:" Доставку, упаковку, термін зберігання та інше". Лучани та всі інші волиняни, будьте уважні до того, що ви купляєте, тоді не буде у вас таких конфузів та зіпсованого настрою і нервів, як у цієї дівчини. :)
Оксана Олійник Показати IP 14 Червня 2016 18:39
Йдеться про здоров*я моєї дитини, яке могло бути порушене, якби вона випила цей кефір. Тому мене трішки дивує ваша позиція про "літо" і "могло статись з будь ким", але це ваша думка. Зі мною це сталось вперше, але я рахую що зробила правильно написавши про це. Надіюсь в Там Тамі звернуть увагу. і надалі будуть контролювати дитячу продукцію краще.( Доречі, я зверталась в Там Там і мені повернули 6 грн! хоча суть була зовсім не грошах). )
небайдужа Показати IP 14 Червня 2016 18:46
Ага дуже чудова випічка як і все в Брамі ......наївні люди А куди дівається просрочка масло яйця і т.і. в вашу улюблену випічку і в усе інше іде за милу душу дурні українці (((
Робін Гуд до небайдужа Показати IP 14 Червня 2016 20:03
Так суть не в 6 грн., Дуже добре Ви повідомили, а Там Там зняв відразу із продажу і продукція була повернута постачальнику, тоді про яку суть йдеться?????
Оксана Олійник до Робін Гуд Показати IP 14 Червня 2016 20:14
Суть в тому і була, щоб зняли з продажу зіпсоване, і наступна мамочка не купила його для своєї дитини
Рівне Показати IP 14 Червня 2016 19:14
Позакривати всі маркети! Самим дома виробляти молоко та всі продукти! Овочі вирощувати на балконах та дворах! Лучани -вперед на село!
Робін Гуд до Рівне Показати IP 15 Червня 2016 09:48
Тоді вИ МАЄТЕ НА УВАЗІ, ЩО НЕ ПОТРІБНО БУЛО ПОВЕРТАТИ 6 ГРН.?. Можете їх принести назад, я думаю Там Там не відмовиться від них))))
Рая Показати IP 14 Червня 2016 19:49
Якими доказами обгрунтовується зазначене Вами твердження, що дата маркування продукту є "перебитою"???
Оксана Олійник до Рая Показати IP 14 Червня 2016 20:18
Ніяких доказів немає, це суто моя думка. Тому що по даті кефір був нормальний, а в середині зіпсований. Відповідно оразу приходить думка, що кефіру подовжили життя
Рая Показати IP 14 Червня 2016 19:51
Виникає питання, з якою метою надрізали кутик упаковки якщо для того є кришка??? А а а точно, якби відкрили кришку, то б плісняви видно не було б. Пробачте не відразу зрозуміла...
дідо Показати IP 14 Червня 2016 20:37
Служба захисту дітей повинна перевірити цю сімю, чому батьки купляють майже прострочені продукти. Може вони економлять на дітях.
Svetik Показати IP 14 Червня 2016 20:45
Доброго вечора! Не можу зрозуміти чому звинувачують супермаркет??? Упаковка не пошкоджена,термін придатності ще 2дні, як може продавець побачити плісняву в упаковці ??? Такий же кефір ви могли б купити і в будь -якому іншому магазині чи на базарі
ппп Показати IP 20 Червня 2016 20:47
Тиждень тому я купила молоко в Там - Тамі , продукції молокія, по сроку придатності воно ще мало протриматись 4 дні, зранку варити кашу воно мені все скипілось,і це вже не вперше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus