USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани дедалі частіше потрапляють у «полон» ліфтів

23 Грудня 2014 18:43
Лучани продовжують активно скаржитись через аварійні зупинки ліфтів у багатоповерхівках.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 23 грудня, повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як.

Так, 20 звернень від містян надійшло до групи оперативного реагування «15-80» через зупинки ліфтів в житлових будинках на вулицях Федорова, 2, Чорновола, 2а та Словацького, 12.

Так, з власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо про те, що минулого тижня через відключення світла зупинилась ліфтова кабіна з людьми у багатоповерховому будинку на вулиці Чорновола, 2а. Тож, мешканцям довелось добряче почекати, поки ліфтери їх «визволили із неволі».

«Люди кричали, стукали у двері. Зокрема, темрява та закритий простір зачиненої кабіни бентежили жінок, які ненароком потрапили у «ліфтову пастку», - каже одна із мешканок будинку, лучанка Інна.

Окрім того, на капітальний ремонт зупинили ліфти в будинках на вулиці Кравчука, 18; 8 го Березня, 35 та Ветеранів, 1.

Усі питання взяли на контроль відповідні комунальні служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тарас Показати IP 23 Грудня 2014 19:05
така влада наша місцева. вони думають як підземний перехід зробити а там де стосується життя людей -їх не цікавить. ОТ ТАКа влада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus